Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. DeColo (ASVEL) 12.5+ (pojedine je 1.85), većina ALT margina 18pts

Istina da je ASVEL sa nešto više igrača na bekovskoj liniji, ali ne možemo da ne ispratimo ovako lepu marignu na Nanda. DeColo je legenda Evrolige i verujemo u dobru partiju i protiv izuzetno sporog Milana Etore Messine. Poređenja radi, u meču sa Kevin Pangosom dok je ovaj bio u Zenitu, Colo je postigao 20+ poena.

U prva 3 meča francuske lige postizao je 21, 11 i 5 poena.

K. Evans (Žalgiris) 10.5+ postigao 17

Ovaj par igramo čisto iz motivacije samo Kenana da protiv dojučerašnje ekipe pokaže da su pogrešili što su ga zamenili novim igračima. Evans je u neizvesnom meču litvanske lige imao 12 poena, dok je u blowoutima imao manje minuta i 5 i 10 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.