petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 8.Decembar

Članak otvarati do 20:00.


Večeras Los Anđeles Remsi i Las Vegas Rejdersi otvaraju 13. kolo NFL šampionata. Uloga favorita pripala je Las Vegas Rejdersima čija se pobeda plaća kvotom 1,30. Margina za poene je postavljena na 43,5.

Da Remsi ovaj meč igraju na strani kvota na Vegas bi bila 1,15, to potpisujemo. Domaći teren ovde ne bi trebao da promeni stvari, jer Remsi i dalje imaju problema sa povredama. Prošle nedelje smo ih igrali protiv Sijetla i lagano prošli, te ne vidimo razlog zašto ne bismo probali i danas.

Remsi i danas neće moći da računaju na sledeće igrače:

– Metju Staford / startni kvoterbek
– Kuper Kap/ najbolji hvatač (jedan od najboljih u ligi)
– Alen Robinson / drugi najbolji hvatač
– Trejmen Ančrum i Čendler Bruer / ofanzivni linijaši
– Aron Donald / kapiten tima i vođa odbrane

Takođe i rezervni kvoterbek Džon Volford je imao neku povredu vrata zbog koje je bio limitiran. Koliko su Remsi očajni za kvoterbekom potvrđuje nedavno potpisivanje Bejkera Mejfilda koji će igrati do kraja sezone. Još uvek se ne zna da li će upravo on igrati večeras, ali i ako bude igrao pitanje je na šta će to da liči, jer ne zna plejbuk tima.

Vegas sa druge strane u nekoj vrsti naleta. Vezali su tri pobede i sada su na skoru 5-7. Šanse da se domognu plej ofa su male, ali i dalje postoje. Ukoliko ovaj meč dobiju u naredna dva kola igraju protiv Nj Inglanda i Pitsburga i to su mečevi koje mogu da dobiju.
Jasno se vidi da igraju dobro kada nema pritiska i što je najbitnije napad je konačno prodadio. Džoš Mekdenijels je dao loptu u ruke Džošu Džejkobsu koji igra najbolji fudbal u karijeri. Devonte Adams igra fenomenalno i Vegas konačno postiže poene. Još uvek tu dosta toga škripi, ali pobeđuje se i to je ono najbitnije.

Dakle, imamo dve relativno rasterećene ekipe koje nemaju šta da izgube. Remsi i sa ovako sakatim sastavom mogu da postignu neke poene i time nateraju Vegas da igra sa 100% svojih mogućnosti, slično kao i protiv Sijetla.

Predlog za klađenje: Vegas više od 24,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Remsa 17:16

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje