Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Calathes (Fenerbahce) 8.5+ poena, 10pts

Kao i protekle nedelje, i ove neće biti u sastavu Scottie Wilbekina. U Istanbulu je Real Madrid pregazio tursku ekpiu i niko nije bio na nivou osim Motleya. Danas će igrati i Marko Gudurić protiv ALBA Berlin.

Iako je Nick primarno organizator igre, kod trenera Itoudisa je pokazao da ume da bude dosta raspoložen u poenterskom smislu. Na ovom meču očekujemo 30 minuta za Calathesa jer smatramo da će biti egal meč.

U utakmicama gde je bilo potrebno, Calathes je bio dvocifren – počnimo od reprezentacije gde je protiv Belgije imao 13 poena (kod istog trenera), potom Galatasaray 14. U Evroligi je sjajno otvorio sezonu sa 12, 13 i 11 poena, ali je posle padao i 3x dao 8pts, 2x dao 9pts, dok je u ostalim imao 4, 15 i 2 protiv Real Madrida.

Na meču se očekuje oko 165 poena, ALBA loše brani bekovske pozicije sa Blattom, Lo i Smithom.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.