nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 9. Oktobar

Za igrače koji imaju naloge u Balkan Betu i Merkuru.


Nedelja je rezervisana za američki fudbal. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Džeksonvil Jaguarsi i Hjuston Teksansi. U pitanju je divizijski derbi juga AFC-a u kojem kladionice veliku prednost daju Džeksonvilu sa kvotom 1,35, dok je margina za poene postavljena na 43,5.

Naš pik biće kiker Džeksonvnila Rajli Piterson. Njegova margina iznosi 6,5 i mišljanja smo da on ovo može da prebaci bez problema.

Pošto igramo kikera Džeksonvila malo ćemo se pozabaviti njihovom igrom u dosadašnjem delu sezone.

Dolazak Daga Pedersona je nešto najbolje što je moglo da se dogodi Džeksonvilu. Pederson je sjajan stručnjak, koji zna da radi sa mladim igračima, a Džeksonvil je pun takvih. Posle četiri odigrana kola Džeksonvil je na skoru 2-2 i to realno niko nije očekivao.

Trevor Lorens igra kao preporođen. Plejbuk je rekonstruisan isključivo samo za njega i mometalno se vidi poboljšanje. Napad Džeksonvila izgleda mnogo bolje, mnogo tečnije i naravno to donosi samopouzdanje. Sjajnom igrom napad hrani odbranu i stvorila se neverovatna hemija.

E sad, ovo je divizija i biće ovde velike borbe. Američki analitičari Hjuston smatraju za najslabiji tim u ligi što je istina, ali ako im se nešto mora priznati to je da su borbeni. Hjuston igra svaku utakmicu do kraja i tako će biti i ovde, jer sigurno vide šansu za pobedu.
Ono što je nama zapalo za oko jeste sjajna odbrana Hjustona kada protivnički napad dođe u crvenu zonu. Statistika kaže da je samo u 46,6% slučajeva protivnički napad uspeo da potigne tačdaun, što je fenomenalno.

Džeksonvil jeste dobar, ali ima tu još mnogo prostora za napredak. Nije sve idealno kdo njih da bi u kontinuitetu taj napad postizao tačdunove pa zbog toga vredi probati kikera.

Za kraj malo statistike Rajlija Patersona:

Šut za tri poena: 7/8
Šut za jedan poen: 10/10

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Paterson 6 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje