četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Specijal predlog za klađenje – 15.Januar

Detaljna analiza za aktera ovog meča. Otvarati samo ako imaš nalog u kladionicama Balkan Bet, Merkur i Bet365. Članak otvarati do 21:00.


Džastin Džeferson više od 91,5 jardi 1,70

Utakmicu između Bafalo Bilsa i Majami Dolfinsa preskačemo, jer će na tom meču Majami igrati sa trećim kvoterbekom i jasno je da će Bilsi slaviti na tom duelu.

Jedan od neizvesnijih mečeva u ovoj vajld kard rundi odigraće Minesota Vajkingsi i Njujork Džajantsi. I jedni i drugi su ove sezone iskoračili, obezbedili plej of i može se reći da sa velikom dozom samopouzdanja ulaze u ovaj meč. Zbog domaćeg terena favorit je Minesota sa kvotom 1,65 dok je margina za poene postavljena na 47,5.

Naš pik biće sjajni hvatač MInesota Džastin Džeferson koji je ostvario ono što je obećao na startu sezone, a to je da bude najbolji hvatač u ligi. U regularnom delu sezone je apsolutno izdominirao sa 1809 uvaćenih jardi i glavni je razlog zašto je Minesota tu gde jeste.
Minesota ako misli da nešto uradi mora da ga eksploatiše i ne sumnjajte da će tako biti. Konekcija između Kirka Kazinsa i njega je neverovatna što potvrđuju sve statistike.

U proseku popularni „Džej Džej“ ima 11 lopti koje su upućene njemu. Ako sagledamo celokupnu sezonu Minesota je kroz vazduh odigrala 641 akciju, a na Džefersona je išlo 184 lopti. To je skoro pa trećina lopti samo na njega i to je jasan pokazatelj koliko je on dominantan i bitan igrač za Minesotu.

E sad, škakljivo je igrati hvatače, jer se ne zna kakav će tok meča biti. Najbolje se videlo juče na meču između Džeksonvila i Los Anđels Čardžersa. Kinan Alen je bio naš pik i Čardžersi su na poluvremenu imali prednost 27-6. Bilo je evidentno da će se Čardžersi opredeliti za trčanje i trošenje vremena i predlog je bio nedobitan.

Ono što se za Minesotu može reći jeste da oni ne mogu da odigraju normalan meč. Kada kažemo normalan mislimo da dobiju onako rutinski sa velikom razlikom. Dosta njihovih mečeva ove sezone su rešavani u poslednjim sekundama i baš mora dosta toga da se poklopi da bi Minesota ovo dobila ubedljivo i da Džeferson ne bude u prvom planu.

U regularnom delu sezone ova dva tima su odigrala jedan meč i Džeferson je maksimalno izdominirao sa 12/16 uhvaćenih lopti za 133 jardi i jedan postignut tačdaun.

U razmatranje treba staviti i opkladu da Džeferson uhvati minimalno 8 lopti. Kao što smo već rekli on u proseku ima oko 11 targeta po utakmici i što je najbitnije ima sigurne ruke. Mi smo se opredelili za jardažu, jer Džeferson je hvatač koji pravi veliku separaciju, trči nešto duže rute i on ovo može da prebaci kroz 3-4 dodavanja.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Džastin Džeferson 47 jardi

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje