četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 15.januar

Nastavljamo sa predlozima za kartone. Za danas smo izabrali jedan meč Serije A,tačnije derbi meč koji se igra uveče.

20:45h Roma-Fiorentina

Derbi meč tj jedan od derbi mečeva ovog kola Serije A. Derbi sam po sebi nosi tenziju koja često dovede do nediscipline igrača na terenu. Jednostavno usijane glave i želja za pobedom do toga dovode.

Roma nije tim koji dobija veliki broj kartona. Njihov prosek je ove sezone nešto oko 2,ali isto tako kada su u pitanju derbiji na tim mečevima daleko prebacuju taj prosek. Tako je bilo u prethodnom kolu protiv Milana kada su dobili čak 7 žutih kartona. Ne treba to ni da čudi kada su u pitanju Murinjove ekipe u derbijima. On ih na takav način motiviše da zaista izađu na teren usijanih glava.

Fiorentina sa druge strane ove sezone dobija više kartona od Rome. Oni su bliži proseku od 3 žuta po meču. Kod njih je to takođe poprilično izraženo kada igraju protiv velikana Serije A. Nekako na tim mečevima posebno budu motivisani ili što bi se reklo naloženi i to dovodi do usijanih glava i preterane agresivnosti kada ne ide kako treba.

Ovaj meč će suditi  Giua koji ove sezone ima dosta visok prosek kartona,skoro 5 po meču

Ovo bi mogao da bude meč sa dosta kartona i zato je predlog više od 5.5 kartona na meču. Ista je granica i u maxbetu i meridijanu, s tim što se u maxbetu ne računaju crveni kartoni. Kvote su 1.71 u meridijanu i 1.80 u maxbetu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje