petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Specijal predlog za klađenje – 6. Novembar

Za one koji imaju naloge u Balkan Betu i Merkuru.


Džejson Mejers više od 7,5 poena 1,90

 

Meč koji posebno pratimo večeras odigraće divizijski rivali Arizona Kardinalsi i Sijetl Sihoksi. Naš pik je kiker Sijetla Džejson Mejers kojem je margina postavljena na 7,5 poena.
Ono što radi Pit Kerol je za anale i jasan pokazatelj da je sistem ključ svega u NFL-u. Otišao je Rasel Vilson i svi su videli da će Sijetl biti na samom dnu, a ono su posle osam odigranih gola prvi u svojoj diviziji.

Hemija unutar tima je neverovatna, možda i najbolja u celoj ligi. Sve zasluge idu Pitu Kerolu fenomenalnom stručnjaku koji je napravio takav sistem da Đino Smit na mestu kvoterbeka izgleda kao Tom Brejdi lično.

Sijetl pomera lance bez problema, postiže poene bez problema, a naravno tu učestvuje i naš junak Džejson Mejers koji je ove sezone među najboljim kikerima u ligi.
Biće ovde svega u to budite uvereni. Arizona je u nokdaunu, ali verujte da će dati sve da danas pobedi i vrati se u igru. Sijetl maksimalno rasterećen i zato će biti zabavno. Mejers će gotovo sigurno imati posla, jer kao što smo rekli Sijetl nema problema da pomera lance i postižu veliku broj poena.

Statistika Mejersa:

Šut za tri poena 17/18
Šut za ekstra poen 21/22


Rezultat: Mejers 7 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje