utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Amerika vs Kanada – Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


P. Banchero (SAD) 7.5+, moze i 8.5+ za manji ulog, OUT pred meč info

Kockamo se ovde jer znate koliko izjednacene minute imaju igraci Amerike, a sada u mecu za 3. mesto ne verujemo da ce rotacije biti drugacije. Igraju protiv Kanade gde su realni favoriti i nakon (ne)ocekivanog poraza od Nemacke moraju da „osvetalju“ obraz.

Zasto bas biramo rukija godine iz NBA? Pa pre svega jer je Brandon Ingram opet van stroja zbog navodnih respiratornih problema. Ingram je propustio trening, i nece zaigrat u mecu za 3. mesto.

Kako je Ingram ispao iz startne petorke i ulazio sa klupe, sada deluje da bi veci usage rate trebalo da ima Portis, Banchero i Johnson.

Banchera smo izabrali jer je on na 7 meceva odigranih na turnira, 5x bio iznad margine, a 2x ostajao ispod. Deluje nam sada da je idealna prilika u odsustvu Ingrama da opet bude na svom proseku.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje