ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Srbija vs Kanada – Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


V. Marinkovic 5.5+ poena

Utakmica koja je prognozirana na veliki broj poena za polufinalni meč, i margina postavljena na 175 poena. Srbija je u ulozi autsajdera i u takvoj konotaciji nam se ne čini da će Bogdan Bogdanović moći sve sam, i verujemo da će čuvari Brooks i Dort gledati njega maksimalno da zatvore.

U toj konstalaciji nije ni Bogdan imun da doda loptu što je često radio ulazeći prošle sezone kao 6. igrač u Hawksima gde je umeo da zabeleži i po 5 asistencija.

Smatramo da bi Pešić u nekim rotacijama trebao naći minute za defanzivu Nick Alexander Walkera, a upravo bi to mogao biti Vanja Marinković koji opet sa druge strane nema izuzetno težak zadatak protiv beka Kanade.

Smatramo da se na ovoj opkladi najviše kockamo sa minutažom Marinkovića, jer u jakom meču na ovom turniru ga je protiv Italije koristio svega 6 minuta, dok je u pripremnim kao  i svim ostalim mečevima na turniru imao po 17 minuta.

Na prošlom meču ga nije išao šut (0-4), a danas bi mogao da nadomesti to sa 2 trojke.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje