petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ATP Marsej: Predlog za klađenje – 7. Februar

Članak otvarati do 15:30. Teniski mečevi za koje mislimo da bi mogle da nam donesu profit.

 


 

15:00 Ože Alijasim – Halis over 22 1,55 Krug 1 ulog 1000 / 6-2 7-5 krug 2 

Danas je velika akcija na turniru u Marseju gde se polako uključuju i oni najjači nosioci. Prvi među njima je Kanađanin Feliks Ože Alijasim koji će igrati protiv domaćeg Kventina Halisa.
Feliks je imao solidan turnir prethodne nedelje u Monpeljeu gde je stigao do polufinala. Pratili smo ga na tom turniru i ispoštovao je iz prvog koraka. Bez obzira na pobede i polufinale ne može se reći da je Feliks igrao neki brutalan tenis. Igrao je onako kako smo očekivali od njega, a to su tesni i neizvesni mečevi. Anonimni Majo je uspeo da mu odvede set u 7-5, Kazauks takođe napravio dramu i poražen tek u taj brejku drugog seta, a i protiv Bublika je igrao u tri seta.

Feliks je ovde pre dve godine igrao finale, ali sada ne brani ništa. Treba imati na umu da se sledeće nedelje igra turnir u Roterdamu koji je iz serije 500 i tamo će Feliks biti mislima.
Naravno, nikako ne treba potceniti ni Halisa koji pred svojim navijačima u uslovima koje voli apsolutno može da parira Feliksu.

18:00 Agut – Hačanov over 21 1,51 Meridan krug 1 ulog 1000 / 2-6 2-6 krug 2 

Za ovaj meč bi se moglo reći da je derbi dana, jer imamo dva nekadašnja top 10 igrača. Agut činjenica nije ono što je nekada bio, ali ima u njemu još tenisa.

Hačanov je igrao jako dobro u Australiji. Stigao je do četvrte runde gde ga dobija kasniji šampion Siner.

Ono u šta se ovde uzdamo jesu h2h dueli u kojima Agut vodi sa 7-3. Zanimljivo, danas je Hačavno favorit sa kvotom 1,45. Ono što je još zanimljivije je da 5/7 mečeva koji su igrana na dva dobijena meča rešena tek u trećem setu.

19:30 Umber – Gaston 19,5 + 1,51 Krug 1 ulog 1000 / 2-6 6-1 6-3 +510

Poslednji meč za danas je ujedno i francuski derbi između Umbera i Gastona. Umber je ovde veliki favorit sa kvotom 1,25 no ne sumnjajte da će ovde biti velike borbe. Umber nije igrao još od Australije, tako da je ovo prvi meč posle poduže pauze.

Gaston je ovde igrao kvalifikacije i dobio Šapovalova posle velike borbe. Jeste Gaston tu negde između ATP i čelendžer nivoa, no u domovini francuski igrači generalno igraju znatno iznad svojih mogućnosti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje