petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] : Predlog za klađenje 2 – 7. Februar

Članak otvarati do 20:00


22:30 Serundolo – Munar 20,5+ 1,56 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 5-7 4-6 +560

https://prnt.sc/7m5i4d0B_aqD

Juče baš lako izašla sva tri predloga sa ovog turnira. Turneja po Južnoj Americi će se svakako pratiti to je još jedan pokazatelj koliko na ovim turnirima svako svakoga može da pobedi. Koliko je u stvari izjednačeno, pokazuje i ovo prvo kolo, jer je 8/12 mečeva otišlo u tri seta.

Ovde imamo prvog favorita za osvajanje turnira, a to je Serundolo koji će pred svojim navijačima igrati protiv Španca Munara. Zanimljivo, kvote su skoro pa egal, što nagoveštava da kladionice i ne veruju Serundolu. Mi se moramo složiti sa tim, jer ovaj njegov rank je jedna velika laž. Trenutno je 22. teniser sveta, a sem onog finala iz Istborna prošle godine ništa specijalno nije napravio. Šta više, to polufinale ga drži ovde.

U Australiji nije napravio ništa i sada ide na šljaku gde se nada boljim rezultatima. Činjenica je da je ovo podloga na kojoj najbolje igra, no sigurno fali i samopouzdanja.
Ovo bi morao biti onaj pravi šljakaški meč, sa mnogo drame i preokreta.

00:00 Ečeveri – Zapata Miralješ over 20 1,51 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 7-5 6-4 +510

https://prnt.sc/ozT18HtgSiop

U ovom trenutku Ečeveri je možda i najbolji teniser koji dolazi iz Argentine. Kada to kažemo mislimo pre svega na sve podloge. Nekako, ima ga na svim turnirima bez obzira na podlogu. Danas igra protiv Zapate koji je imao malo i sreće, jer je Garin morao da preda zbog povrede.

Ako negde Zapata može da se „pofajta“ sa Ečeverijem onda je to na šljaci. Ečeveri jeste imao solidan Australijan open, ali u globalu ne igra ništa posebno. Imao je dosta reće u Melburnu jer je imao relativno lak žreb pa se sklopila neka lažna slika njegove dobre forme.
Klasičan šljakaški meč, sa dva igrača koji gaje sličan stil igre pa da vidimo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje