petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog 07.02.

Predlog za koji smatram da ima izgledne šanse za prolaz. Otvarati do 23h.


Derbi susret sa Kariba igra se od 23h, a sastaće se Tigres De Licey i Vaqueros de Monteria. Ko pobedi na ovom meču obezbediće plasman u polufinale. U slučaju poraza jedne ekipe, ništa nije izgubljeno jer bi pobedom u poslednjom kolu i ta ekipa obezbedila prolaz.

Za Dominakance bacaće iskusni Raul Valdez  koji ima 45 godina. Levoruk je bacač i poslednjih par godina je igrao u letnjim ligama, a bivši je igrač Filadelfije. U prvom kolu prvenstva odbacao je 7 izmena protiv Meksičke ekipe i primio 2 poena.

Za Monteriu na brdo ide Eduar Lopez, desnoruki bacač. Njegova karijera je u velikom padu, a to dokazuju i brojke prethodnih sezona. U prvom kolu je izbacao 5 izmena i primio 1 poen.

Za Tigrese igra veliki broj MLB igrača, a oni su trenutno glavni favoriti za osvajanje. Gosti su iznenađujuće dobri na palici, a prosek od 6 poena po meču na ovom takmičenju je dokaz toga (5,6,6,7,6). Acuna i Campano su glavni eduti ove ekipe, a njihov prosek na palici je izuzetno visok.

Ono što veoma pogoduje našoj opkladi jeste stadion Estadio de la Rinconada, na kome se igra ovaj susret. Stadion smešten u suvom delu grada gde je gotovo pustinja,a gde gotovo nema vetra. Sama činjenica je to da je bilo čak 10 HR na ukupno 9 odigranih susreta, a broj poena je bio:7,9,11,3,7,13,23,5 i 11.

Predlog za ovaj meč je 7,5+ sa kvotom 1,85. Kladionice meridian i bet365, u Maxu će biti live.

1:11


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje