petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

MANČESTER JUNAJTED – LIDS JUNAJTED

MANČESTER JUNAJTED je tokom vikenda uspeo da savlada Kristal Palas (2:1) i tako vratio se na „put“ pobeda. Eventualnim novim trijumfom ovoga puta, stigli bi do deobe druge pozicije na tabeli sa gradskim rivalom Mančester Sitijem, te sa dosta motiva ulaze u predstojeći susret. Generalno, ekipa igra znatno kvalitetnije u odnosu na sam start sezone, ostvaruju dosta bolje rezultate i svakako je samopouzdanje na visokom nivou. Istovremeno su podigli nivo svoj efikasnosti, ali i „popravili“ defanzivu, koja sada ne dozvoljava protivnicima veliki broj olako primljenih golova. Posebno se svojim odličnim izdanjima ističe – Markus Rašford koji gotovo na svakoj utakmici dolazi do golgeterskog učinka. Pritom, popularni „Crveni Đavoli“ pred svojom publikom prikazuju veoma kvalitetne partije, te su trenutno u seriji od 13 uzastopnih pobeda kod kuće (gledajući sva takmičenja u kojima su igrali). Njihov glavni cilj je apsolutno mesto među TOP 4 tima i plasman u Ligu Šampiona, te su upravo ovakve utakmice tkz. „mut-winn“ za njih, pogotovo na domaćem terenu. Van stroja su – C.Eriksen (vezista – 1 gol / 7 asistencija), Casemiro (vezista – 2 gola / 3 asistencije), D.van de Beek (vezista) S.McTominay (vezista), M.Greenwood (napadač), Antony (napadač – 3 gola), A.Martial (napadač – 3 gola / 2. asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, L.Martinez, L.Shaw – Fred, M.Sabitzer – J.Sancho, B.Fernandes, M.Rashford – W.Weghorst

LIDS JUNAJTED se nalazi u veoma velikim problemima, jer su bez pobede na poslednjih sedam mečeva u okviru Premijer lige. Stoga, uprava kluba je donela odluku da uruči otkaz dosadašnjem šefu struke – Džesiju Maršu. Samim tim, ekipa iz zapadnog Jorkšira i bez glavnog trenera odlazi na izuzetno neugodno gostovanje na „Teatar snova“. Dosta problema imaju u fazi odbrane, te su trenutno među timovima sa „najporoznijom“ defanzivom. U ovom momentu se nalaze tik jedno mesto iznad zone ispadanja, ali samo usled bolje gol razlike, te im predstoji velika „borba“ za opstanak. Posebno slabe partije prikazuju na gostovanjima – sedam poraza na 10 odigranih duela uz prosečno dva primljena gola po meču, te su uz Bornmut najslabiji gost u Premijer ligi. Pritom, na predhodna dva gostovanja Mančester Junajtedu pretrpeli su zaista ubedljive poraze (6:2 i 5:1). Izvan sastava su – S.Dallas (defanzivac), A.Gray (vezista), A.Forshaw (vezista), S.Perkins (vezista),  Rodrigo (napadač – 10 gola / 1. asistencija – najbolji strelac ekipe).

Očekivani sastav (4-2-3-1) I.Meslier – L.Ayling, R.Koch, M.Wober, P.Struijk – T.Adams, W.McKennie – L.Sinisterra, J.Harrison, W.Gnonto – P.Bamford

 

Mišljenje urednika: Bukvalno svaki parametar je na strani Mančester Junajteda. Nalaze se u dobroj formi i prikazuju kvalitetne partije, a posebno su na svom terenu „opasni“. Sa druge strane, Lids Junajted je potpuno u „kontra-ritmu“, ne znaju za pobedu, ostali su bez trenera, a pritom su veoma, veoma slabi kao gosti, dok kao što smo napomenuli predhodna dva puta se nisu ni najmanje dobro „proveli“ na ovom gostovanju. Samim tim, ekipa Erika ten Haga je zaista ogroman favorit za osvajanje celog „plena“, te očekujemo da tu ulogu i opravdaju, jer bi svaki drugačiji ishod predstavljao veliko iznenađenje, iako kao što svi znamo – u fudbalu je apsolutno sve moguće.

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.85 – 2:2

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Old Trafford“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje