četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM Bejzbol predlog iz Dominikanske republike – ponedeljak 08.januar

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 1 noćas. Samo za MERIDIAN kladionicu!


Estrellasi nastavljaju da pobeđuje a ukupno je pobednički niz od 6 vezanih pobeda. Tigresi igraju toplo hladno, ali i kad izgube uvek daju po koji poen.

Za Tigrese će bacati Elniery Garsia, desnoruki bacač. Ove sezone ima 4 odigrane utakmice, a samo 2 starta. U ukupno 10,2 izmene primio je 7 poena, što je poprilično dosta.

Stara njuška, Valdes, dedica se vraća na brdo. Igrali smo ga prošli put, a iako je dobro bacao 3 izmene, na kraju je popustio i primio 3 poena. Tad Gigantesi, a sad mnogo jači napad Tigresa trebao bi da bude mnogo produktivniji!

Napad bi trebao da ima dosta otvorenih prilika da pokaže svoje mogućnosti. Tatis i Sano melju sve pred sobom i veoma često su na bazi, kao i kompletan tim Estrellasa koji su u sjajnoj formi. Tigresi će imati svojih šansu ukoliko ne budu srljali, moraju biti strpljivi sa Valdesom.

PREDLOG: TIGRES – ESTRELLAS 7,5+ 1,84 MERIDIAN

9:2


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje