sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (03.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 07h!


Chunichi – Hiroshima 5,5+ poena, 1,75 ulog 5k, sigurnost 5/10

1:0

Sutra novi dan u kancelariji Japanske bejzbol lige. U prvom susretu danas, Chunichi je slavio 4:3, posle odigranih 12 izmena. Bacači slični, te bukmejkeri predviđaju da nema favorita.

Yuya Yamagi, desnoruki bacač biće starter za Chunichi. U prvom startu u sezoni primio je 4 poena od Giantsa.

Atsushi Endoh, desnoruki bacač koji ima samo 22 godine biće starter za Hiroshimu. Prošle sezone jedva da je bacao, te je istu propustio zbog povrede. Sezonu pre te imao je rekord 5-6 uz ERA 3.87. U prvom startu u sezoni primio je 2 poena od Yokohame, a njegova ekipa je izgubila u tom susretu 7:6.

Chunichi standardno na sredini tabele, mlaka igra uvek ali uopšte nisu udarački loše otvorili sezonu. Samo na 2 meča su postigli manje od 3 poena.

Šta reći za Hiroshimu koja je verna svojim domaćim igračima krenula sezonu furioznu. Početnih 6-0 su pokvarili dva poraza zaredom. Međutim oni su na svakom meču postigli 2+ poena, a samo su na prošlom meču postigli manje od 3 poena.

Mislim nije da smo 100% sigurni da je ova granica greška, ali generalno jeste e sad da li smo sigurni u prolaz, nismo jer ništa nije sigurno. Nadamo se da će ove ekipe da nas ispoštuju i da to dokažu na terenu.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje