ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Iga Švjontek – Naomi Osaka – Najava finala Majamija

Došli smo i do samog kraja mastersa u Majamiju. Danas je na programu žensko finale u kojem će snage odmeriti Iga Švjontek i Naomi Osaka.

Mlada Poljakinja je kao druga teniserka sveta (uskoro prva) postavljena za favorita sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Realno sastavljene kvote bez ikakve sumnje. Iga Švjontek je u ovom trenutku najkonsantnija teniserka na WTA turu i to se mora poštovati.

Mlada Poljakinja je u seriji 16 pobeda, jer je pre Majamija osvojila i Indijan Vels.

Osaka sa druge strane dobro izgleda, a to je prva stvar koju treba pogledati kod nje. Taj pristup tenisu i pokazivanje emocija je dobra stvar i naznaka da joj se igra tenis. A kada joj se igra tenis onda ume da bude opasna i svakako bude kandidat za titulu.

Ako analiziramo stil igre kod ove dve teniserke, možemo reći da imamo dva različita stila. Švjontek je all round teniserka koja ume da se prilagodi protivnici. Ume da napadne, ume da se brani i drži loptu u polju. Prosto kompletna teniserka.

Sa druge strane Osaka je agresivna teniserka. Udara svaku loptu jako i gleda da od nje zavisi ishod poena. To ume da bude mač sa dve oštrice, jer kada uđe u seriju grešaka onda bude problema.

Biće ovo egal meč u to ne sumnjamo. Švjontek je u ovim kasnijim mečevima počela da pokazuje određene znake umora, što je sasvim normalno, jer je u velikoj seriji. Mišljenja smo da bi Osaka to mogla da iskoristi, ali i taj njen agresivni stil tenisa teško da će raditi posao tokom celog meča. U skladu sa tim vidimo dramu do poslednjeg poena i vrlo verovatno tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje