petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (26.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 06h ujutru!


Seibu Lions – Orix Buffaloes 6,5+ 1,95

5:0

Na otvaranju prvenstva laka pobeda Orixa od 6:0 uz dominaciju najboljeg bacača lige Yamamota koji je izbacao 8 vrhunskih izmena. Ovoga puta priča bi trebalo da bude totalno drugačija, jer su oba bacača veoma mlada a očekuje se egal utakmica, što potvrđuju bukmejkeri.

Chihiro Sumida, levoruki bacač koji ima samo 22 godine, debitovaće u NPB ligi. On je bio najbolji bacač na svom univerzitetu, a ruki godinu imaće u Lionsima. U tri pripremne utakmice primio je 4 poena u 12 izmena, uz dosta šetnji (6). Talenat broj 1. u Japanu, međutim nailazi na vrlo moćan lajnap Orixa sa dosta veterana, gde mi pretpostavljamo da se neće baš najbolje snaći. Očekujemo minimum 2 primljena poena u nekih 5 izmena najviše.

Hiroya Miyagi, 20 godina, takođe levoruki bacač. Ovo je njegova 2.sezona u NPB. U prošloj sezoni rekord 13-4 uz ERA. 2.51. Sjajne brojke u ruki sezoni. Međutim nailazi na dosta desnorukih udarača u timu Lionsa što je efekat pozitivnog za nas. Očekujemo i njega na nekih 5 izmena, uz 2-3 primljena poena.

Videli smo već na otvaranju sezone da je skoro svaki meč došao u plusu ili bio na granici. Čak i sa najboljim bacačima, taj scenario se desio. U bejzbolu je uvek iskustvo bitno i mi to očekujemo ovde da prevagne. Sjajni veteranski udarači će imati prednost nad mladim bacačima. Ako bi utakmica bila egal, očekujemo da bullpen Lionsa i Orixa uprska stvar.

 


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje