Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 06h ujutru!


Seibu Lions – Orix Buffaloes 6,5+ 1,95

5:0

Na otvaranju prvenstva laka pobeda Orixa od 6:0 uz dominaciju najboljeg bacača lige Yamamota koji je izbacao 8 vrhunskih izmena. Ovoga puta priča bi trebalo da bude totalno drugačija, jer su oba bacača veoma mlada a očekuje se egal utakmica, što potvrđuju bukmejkeri.

Chihiro Sumida, levoruki bacač koji ima samo 22 godine, debitovaće u NPB ligi. On je bio najbolji bacač na svom univerzitetu, a ruki godinu imaće u Lionsima. U tri pripremne utakmice primio je 4 poena u 12 izmena, uz dosta šetnji (6). Talenat broj 1. u Japanu, međutim nailazi na vrlo moćan lajnap Orixa sa dosta veterana, gde mi pretpostavljamo da se neće baš najbolje snaći. Očekujemo minimum 2 primljena poena u nekih 5 izmena najviše.

Hiroya Miyagi, 20 godina, takođe levoruki bacač. Ovo je njegova 2.sezona u NPB. U prošloj sezoni rekord 13-4 uz ERA. 2.51. Sjajne brojke u ruki sezoni. Međutim nailazi na dosta desnorukih udarača u timu Lionsa što je efekat pozitivnog za nas. Očekujemo i njega na nekih 5 izmena, uz 2-3 primljena poena.

Videli smo već na otvaranju sezone da je skoro svaki meč došao u plusu ili bio na granici. Čak i sa najboljim bacačima, taj scenario se desio. U bejzbolu je uvek iskustvo bitno i mi to očekujemo ovde da prevagne. Sjajni veteranski udarači će imati prednost nad mladim bacačima. Ako bi utakmica bila egal, očekujemo da bullpen Lionsa i Orixa uprska stvar.

 


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.