petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela A lige, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

9:45h Central Koust Meriners-Adelejd

Derbi meč Južne Australije. Ovo je ukupno njihov 50ti međusobnih duel. Mnogo uspešnija je ekipa Adelejda sa 24 pobede.

Merinersi u ovo kolo ulaze u jako dobrom raspoloženju. Oni su u seriji od 4 meča bez poraza. U prošlom kolu su odigrali sjajan meč i porazili su Mekartur sa 4-2. Ta pobeda im je donela mesto broj 8 sa 5 bodova manje,ali i dve utakmice manje od Sidneja koji se nalazi na 6tom mestu. Dakle, još uvek imaju velikih šansi da se nađu u plej ofu na kraju sezone. Merinersi su tim koji igra dosta otvorene mečeve. Dosta golova daju, ali i dosta primaju. Posebno im odgovara da igraju protiv timova koji gaje sličan stil igre kao i oni, a Adelejd jeste takav tim. Ono što bi moglo da im napravi problem pred ovaj meč jesu izostanci. Na ovom meču u timu neće biti Makarti koji je povređen, Rowles je zaražen Covid-19 virusom, dok su pod znakom pitanja Božanić, N’Kololo i Hall. Dakle, u ovaj meč mogu da uđu bez čak 5 igrača.

Adelejd u ovo kolo ulazi sa pozicije broj tri. Oni u poslednjih 5 kola imaju tri pobede. Pred ovo kolo imaju seriju od dva meča bez pobede, tj jednu nerešenu i jedan poraz od istog rivala. Čini se da im Vonderersi nikako ne leže jer ih u dva vezana meča nisu uspeli pobediti. Ako se izuzmu ta dva meča Adelejd je generalno u jako dobroj formi. Adelejd je tim koji je ove sezone skroz promenio svoj DNK. Od tima koji igra čvrste i neefikasne mečeve, postali su tim koji igra veoma otvoren fudbal. Tim koji ove sezone igra jedne od efikasnijih mečeva. Napad im funkcioniše zaista dobro, odbrana malo kaska,ali nije toliko strašno. Njihova najveća mana ove sezone je manjak koncentracije tokom mečeva. Veoma često im se događa da daju gol protivniku i onda nestanu na terenu što omogući rivalu da se upotpunosti vrati. Probude se poslednjih 15 minuta i tu pokušaju da izvuku situaciju. Te “ crne minute “ im prave jako velike probleme ove sezone i mogle bi da ih koštaju boljeg plasmana. Protiv iole kvalitetnijih rivala će teško moći da se izvuku jer će takvi rivali to glatko iskoristiti. Na ovom meču u timu neće biti kapiten Goodwin koji je sa reprezentacijom Australije.

Prognoza: Mogli bi videti makar po jedan gol sa obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58 – 3:0


9:45h Mekartur-Melburn Siti

Mekartur je novu sezonu počeo jako dobro. Pobeđivali su sve redom i došli su do vrha tabele. Ipak, kako je vreme odmicalo tako je i njihova forma padala. U poslednje vreme igraju dosta loše. U ovo kolo ulaze nakon svega jedne pobede u poslednja 4 duela. Sve to je trenutno dovoljno za mesto broj 5 na tabeli. Napad Mekartura je zaista dobar ove godine i najzaslužniji je za tako dobro mesto na tabeli. Oni imaju jedan od najefikasnijih napada. Po broju postignutih golova se nalaze na deobi drugog mesta sa 28 dati golova. Samo je njihov današnji rival postigao više golova. E sad, ono što im predstavlja najveći problem jeste odbrana. Odbrana im je trenutno najgora u ligi sa 30 primljenih golova. U poslednje vreme su posebno loši. Naime na poslednjih 5 duela su primili 13 golova, dakle u proseku preko 2 gola po meču, što je zaista loš podatak. Oni su ekipa koja igra otvoren fudbal, vole da se nadigravaju, uostalom njihova gol razlika to najbolje pokazuje. Sigurno da žele osvetu jer su pre samo dve nedelje doživeli poraz od Sitija rezultatom 3-1.

Siti u ovo kolo ulazi nakon pobede na gostovanju protiv Brizbejna pre samo par dana. Tom pobedom su prekinuli seriju od dva meča bez pobede i još bitnije, tom pobedom su se odlepili na prvom mestu na tabeli od Vesterna. Trenutno imaju 3 boda više,ali i dve utakmice više od Vesterna. Pobeda protiv Brizbejna dobija na težini jer je ostvarena bez dva najbolja igrača koja su sa reprezentacijom Australije. Reč je o Tiliu u najboljem strelcu lige Meklarenu. Njih dvojice nema ni na ovom meču, tako da će Siti biti oslabljen neigranjem dva veoma važna napadača.  Što se tiče stila igre Sitija, on je isti kao i kod Mekartura. Siti takođe ima veoma jak napad,ali i veoma slabu odbranu. Mnogo liče ova dva tima što po karakteristikama, što po stilu igre. Upravo zbog toga i ne čudi što je prvi meč ovih timova završen sa 3-1.

Prognoza: Sličan meč kao onaj pre dve nedelje očekujem i danas. Istina da je Melburnov napad dosta oslabljen,ali bi mogli makar do jednog gola, pre svega zbog odbrane Mekartura. Očekujem efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: 3+ @ 1.63 – 0:1

Povezani članci

3 Komentari

  1. Mene neinteresuje sta se pogadjali pre nego sad sto ne mozete. Od 5 premium tipova 1 prodje, zato ste i delili free premium parove(doduse poeni igraca) . Komentarisao sam i kad se pogadja,al ovaj mesec ste slabi i daleko losiji.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje