četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana (29.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11h ujutru!


Hiroshima Carp – Hanshin Tigers ishod prve izmene X 1,80 Ulog 2k, sigurnost 2/10

0:0

Posle dana pauze, novi mečeve Japanske bejzbol lige će se igrati sutra od 11h. Mi smo izabrali meč Hiroshima-Hanshin. Kvote su iste na pobedu domaćina odnosno gosta, dok se očekuje oko 7 poena na utakmici.

Aren Kuri, 31 godina, desnoruki bacač biće starter za Hiroshimu. Ovaj bacač je već godinama najbolji bacač Hiroshime. Prošle godine je imao rekord 13-8 uz ERA 3.81. Imao je 3 susreta protiv ovog rival uz rekord 2-1.

Yuki Nishi, 32 godine, desnoruki bacač biće starter za Hanshin Tigerse. Veteran je imao nešto slabiju prošlu sezonu sa rekordom 6-9 uz ERA 3.76. Ovo je njegova 14. sezona u NPB ligi. Poslednje 3 godine igra za Tigerse, dok je 11 sezona igrao u Orixu.

Iskusni veterani će biti ključno za našu opkladu jer u nijednom startu prošle sezone nisu primili poen u 1.izmene. Kuri je u 3 starta primio samo 3 poena i to jednom bačenom loptom kad je dopustio 3 poena Home ranom.

Što se tiče ukupne statistike, ove ekipe su igrale veoma čvrste mečeve sa malo poena a 19/25 je ušlo X u prvoj izmeni.

Od udarača bojaćemo se Martea koji je 3. na palici ali raduje nas njegova loša forma kao i cele ekipe Tigersa, jer na poslednja 2 meča poen nisu postigli a imaju 3 poraza u nizu.

Hiroshima sa svojim domaćim igračima ima 3 pobede na startu, ali verujemo da Nishi može da ukroti bar prvu izmenu, a posle kako bude.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Japanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje