utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu su na programu tri duela A lige Australije.

10:05h Brizbejn-Velington

Brizbejn u ovo kolo ulazi u dosta lošem rasploženju. U seriji su od dva vezana poraza. Taman kad su svi pomislili, a navijači Brizbejna se ponadali da je njihov tim krenuo sa dobrim igrama,kad su vezali dve pobede sa 6 postignutih golova,usledio je pad u realnost i povratak lošim rezultatima. Ovo je rezultatski jako loša sezona za Brizbejn. Oni su pretposlednji na tabeli gotovo bez šansi za plej of. Trenutno im je mnogo veća briga od plej ofa da ne budu na kraju sezone poslednjeplasirani. Kažem rezultatski loša sezona,jer igra i nije toliko loša. Pogotovo u poslednjih par kola gde igraju zaista lep fudbal. Napad im je naročito proradio u poslednje vreme. Poređenja radi,u poslednja 4 kola su postigli 9 golova,a u preostalih 13 kola samo 12 golova. Dakle,od proseka od manje od jednog gola po meču,došli su do proseka preko 2 gola po meču. Mislim da taj podatak najbolje govori o tome koliko su unapredili napad. Nažalost odbrana se nije popravila. Imaju jednu od najlošijih odbrana u ligi i to im pravi probleme. Igraju otvoren fudbal,vole da napadaju rivala,ali odbrana to ne može da isprati i zato im se to i obija o glavu.

Velington u ovo kolo ulazi nakon pobede na domaćem terenu protiv Perta. Ta pobeda ih je zadržala u trci za mestom u plej ofu,jer su trenutno na deobi 6tog mesta sa Sidnejom. Ova sezona se može okarakterisati kao sasvim uspešna po njih,pogotovo ukoliko uspeju da se dokopaju plej ofa. Ova sezona se može opisati kao jedan rolerkoster. Taman kad krenu dobro da igraju usledi par kikseva. Nakon tih kikseva kreće bolja igra i tako u krug. Nema te konstantnosti u njihovoj igri i to je najveći problem u njihovoj igri. Olakšavajuća okolnost za te padove je to što oni ove sezone ne igraju na svom terenu u Welingtonu zbog Covid-19 virusa. Tako da faktički nemaju domaći teren. Tim pre je ovaj njihov rezultat jako dobar. Reč je o jednoj veoma nepredvidivoj ekipi koju je dosta teško prognozirati što se tiče pobeda. Golovi su mnogo bolja opcija.

Prognoza: Ova dva tima je zaista teško pročitati, pa je igranje konačnog ishoda zaista teško. Mnogo bolja opcija su golovi i trebalo bi da ih bude na obe strane terena. Igrali su dve nedelje i tada je Brizbejn slavio sa 2-1.

Tip: GG @ 1.68 0-3 


10:05h Sidnej-Mekartur

Sidnej u ovo kolo ulazi nakon poraza od Džetsa. Tim porazom su prekinuli seriju od 3 pobede u svim takmičenjima. Takođe im je taj poraz dodatno zakomplikovao situaciju kada je reč o mestu u plej ofu. Istina,još uvek su na 6tom mestu,ali sa istim brojem bodova kao Velington,ali sa čak tri meča više. Dakle,pobeda na ovom meču je pod moranjem,tim pre što je rival poziciju više od njih pozicioniran na tabeli, sa samo bodom prednosti. Pobedom bi ih prestigli i napravili značajan korak ka plej ofu. Koliko je meč bitan najbolje govori podatak da su zatražili, i dobili, povratak iz reprezentacije odbrambenog igrača Granta. Vratio se i kapiten Wilkinson,pa će nedostajati samo Golman Redmejn koji je ostao sa reprezentacijom. Videlo se u meču sa Džetsima da fale odbrambeni igrači koji su bili u reprezentaciji. Primio je Sidnej golove zbog grešaka u odbrani. Takve jeftine greške retko kad prave kada je najjači bedem u zadnjoj liniji. Što se tiče napada,Sidnej je dosta napadao u tom meču,stvarao šanse,ali jednostavno lopta nije htela u gol. Ako nastave sa takvim stilom igre na ovom meču nema zime jer će lopta ući u gol. Prosto je nemoguće dva meča za redom toliko šansi promašiti. Imajte u vidu da im gostuje najslabija odbrana u ligi.

Mekartur ovo kolo ne dočekuje u najboljoj formi. Krenuli su sezonu sjajno,dobijali sve redom i onda su pali u formi. Taj pad traje i dan danas. Pali su na 5to mesto sa samo jednim bodom više od Sidneja i ukoliko izgube na ovom meču postoji šansa da padnu na čak 7mo mesto. Odbrana je njihov najveći problem ove sezone. Imaju jednu od naslabijih odbrana u ligi. Tačnije po najslabiju sa 31 primljenim golom u sezoni. Istina,imaju kvalitetan napad,vole da napadaju protivnika,ali ovako slaba odbrana ih poprilično ukopava. Takva odbrana može pogotovo biti opasna na meču kao što je ovaj jer se susreću sa veoma kvalitetnim i iskusnim napadom koji zna da iskoristi i najmanju pukotinu. Ukoliko se nešto drastično ne promeni kod Mekartura,pre svega u odbrani zaista će teško doći do plej ofa na kraju sezone.

Prognoza: Sidnej je po formi favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi uz nekoliko postignutih golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63 2-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje