petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (02.Jun)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


NY Yankees – LA Angels 1 1,77

6:1

U prvom meču ovih rivala sinoć su Jenkisi ubedljivo slavili 9:1, a noćas će sa Cortesom na brdu biti apsolutni favoriti!

Nestor Cortes, otkrovenje Jenkisa bacaće noćas za domaće. Ima rekord 4-1, u 9 startova, uz 10 primljenih poena, što je neki prosek od 1 primljen poen po startu. Ima 4 vrste pitcha: fastball, cutter, slider i changeup. Svaki podjednako stvara problem udaračima!

Reid Detmers će bacati za Angelse. Rekord ove sezone mu je 2-2, ali ono što je bitno za nas je to da na gostujućem terenu ima veoma visoku ERA od 8.49 i 2 poraza!

Jenkisi ove sezone sjajnu igraju, imaju dobre bacače, ofanzivno sve savršeno fukcioniše. Dok god svi igrači budu zdravi, ovaj tim bi trebao da se prošeta Američkom ligom. Aaron Judge je na koti 18 HR, dok Rizzo protiv levorukih bacača ima najbolji prosek u ligi i udarenih 5 HR.

Angelsi su dobro krenuli sezonu, a pored 6 vezanih poraza i dalje imaju pozitivan rekord 27-23. U tih 6 vezanih poraza primili su prosečno 7 poena. A Detmers nije neko ko može naškoditi sjajnoj palici Jenkisa, tako da bi nekoliko poena trebalo biti dovoljno za laganu pobedu domaćina!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje