četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost veoma oslabljen pred ovaj meč

Za danas smo Vam spremili jedan bet info tip. U pitanju je meč kvalifikacija Afričkog kupa nacija.

21h Gana-Madagaskar

Gana u ove kvalifikacije ulazi nakon obezbeđenog mesta na Svetskom prvenstvu koje se igra u novembru. Oni su do tog plasmana došli nakon dva remija protiv Nigerije,gde je odlučio gol u gostima. Pre tog dvomeča imali su veoma loš rezultat na Afričkom kupu nacija gde su neočekivano ispali već u grupnoj fazi. U seriji su od ukupno 6 mečeva bez pobede i tim pre im je veoma bitan meč kako bi prekinuli ovu lošu seriju. Upravo zbog tog niza loših rezultata trener Gane je pozvao 33 igrača među kojima je i Ayew Jordan koji nije bio u ekipi protiv Nigerije. Na ovom meču u timu neće biti samo Party.

Madagaskar ne dolazi na ovo gostovanje u baš najboljem raspoloženju. Oni u ove kvalifikacije ulaze nakon prošlih neuspešnih gde se nisu plasirali u završnicu,ali i nakon neuspeha u kvalifijacijama za Svetsko prvenstvo gde takođe nisu prošli grupu. Raspoloženje nije baš najbolje, a muče ih i drugi problemi. Madagaskar na ovo gostovanje dolazi poprilično oslabljen. Na ovom meču u timu neće biti 6 standardnih reprezentativaca. Van tima su Metanire (Metz), Ramalingom (Sedan), Boyer (Excelsior), Fontaine (Nancy), Anicet (Future) i Ilaimaharrita (Charleroi).

Dakle,kada se uzme u obzir forma timova,kvalitet timova,ali i problemi sa sastavom,Gana bi trebala da dobije ovaj meč dosta lako.

Tip: H1 ( -1.5) @ 1.65 ( Gana dobija sa 2 ili više razlike )  3-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje