petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (04.maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Kansas City Royals – STL Cardinals gost 3,5+ poena 1,85kv maxbet

7:1

Ovo je 2.meč u seriji, a sinoć su gosti slavili rezultatom 1:0. Bukmejkeri blagu prednost daju gostima, jer su bacači veoma izjednačeni.

Brad Keller će biti starter Royalsa, desnoruki bacač koji krenuo sezonu sa 0-2 rekordom. Doduše bacao je protiv ekipa iz svoje divizije, koje nisu po kvalitetu ni blizu Cardinalsima. Sezona 2021. je bila katastrofalna za njega sa ERA preko 5 i rekordom 8-12.

Ekipa Cardinalsa iako je na sredini lige po skoro svim udaračkim parametrima, itekako može biti opasnost ofanzivno. Apsolutno svaki igrač u lajnapu može da udari sve, kad hoće i kako hoće. Keller nije neki bacač a veomo često baca brzu loptu, a Cardinalsi su 2. u ligi protiv fastball-a.

Sve ulažemo na gornji deo lajnapa Bader/Goldshmith/O Neill koji sjajno fukcionise. Arenado je tu samo da začini ovu fantastičnu trojku i ubacuje ih u poene.

Kansas city je na samom dnu po pitchingu, a bacači posle startera nisu neki, pa i tu tražimo šansu za koji poen.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje