Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Poole (GSW) 20.5 -, 20pts

Jeste Jordan bio prošli meč najbolji poenter, i jeste utakmica sa Memphisom brzog ritma, ali ima par razloga zbog kojih igramo Poole-a minus. Ponajpre jer su u 1. meču obojica glavnih igrača (Curry i Thompson) bili u problemima sa faulovima što ne verujemo da će biti slučaj uopšte do kraja serije.

Pre ovog meča, u seriji sa Denverom je postizao 30 i 29 poena u mečevima kada je bio starter, a kada je Curry preuzeo startnu rolu beležio je 27 (fenomenalan šut), i 11 i 8 poena.

Čisto sumnjamo da će u minimalno još 3 meča svaki put prelaziti marginu, stoga i igramo pametno i određujemo ulog po principu da predlog možda i neće danas proći, ali da će već u nekom od naredna 2 meča biti dobitan.

Ukoliko danas bude prebacio marignu, igramo ga martingale u sledećem meču.

Martingale – povećavamo ulog za duplo u narednim mecevima, sve dok opklada ne bude dobitna.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.