četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (06.Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 03:40!


San Diego Padres – Miami Marlins 6,5+ 1,70 mozzart, 7,5+ maxbet može i to

2:1

Zaista sam se prijatno iznenadio kad sam video granicu, bukmejkeri očito ne gledaju formu obe ekipe. Padresi 10 vezanih utakmica sa 6+ poena, a i pre toga su imali skoro sve mečeve u ovom overu. S druge strane Miami je imao dobar udarački tromeč protiv Arizone, iako su izgubili, postizali su prosečno 5 poena. Pre toga su imali niz od 7 vezanih pobeda!

Nick Martinez, bacač Padresa je povratnih iz Japana gde je bacao za Fukuoku i Nippon Fighterse. Ima opasnu kurvu ali osim toga ništa specijalno. U 4 starta ima rekord 0-2, a jako mnogo šetnji, ukupno 12.

Jesus Luzardo je po meni najgori bacač u ovoj sjajnoj rotaciji Marlinsa. Ima dobar fastball i slider, međutim ako ga imalo načnu Padresi zna da padne u totalni ambis, što je karakteristično za njega. Rekord mu je 2-1 ove sezone u 4 starta.

E sad ono što najviše volimo je statistika. Padresi su prvi po broju poena, šetnji i RBI u celoj ligi. Sve ovo je veoma bitno za ovu našu opkladu, jer će Luzzardo sigurno imati dosta šetnji, a sa igračima na bazi Padresi su najjači.

Marlinsi imaju kvalitet, a Martinez nije neko kome se ne može dati poeni. Uz to da bullpen Padresa nije ništa specijalno, na samom dnu su lige po brojkama.

Na kraju kad sumiramo sve, ovde je granica 8,5 totalno realna, pa zato ovo moramo iskoristiti i odigrati!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje