četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Loš start sezone uz brojne izostanke kod jedne ekipe!

Ovu utakmicu izdvajamo iz razloga što će jedna ekipa biti znatno oslabljenija večeras, za nju neće igrati šestorica fudbalera, a sezonu su započeli prilično mlako, uz vrlo slabe rezultate. Sa druge strane, njihov rival beleži i više nego odlične rezultate i nadamo se da će i da nastavi. Članak otvarati do 19 časova, a predložena kvota je 1.68.


U pitanju je 7. kolo švedskog prvenstva „Allsvenskan„, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Djurgarden i Helsingborg. Reč je o ekipama koje, sudeći po sadašnjim rezultatima, nisu isto ušle u novu sezonu. Gosti su već sada sa svega 4 boda nakon 6 utakmica, dok Djurgarden muče utakmice na strani, gde iz 3 meča imaju svega 1 bod, ali su kod kuće najbolja ekipa u ligi sa 3 pobede na 3 utakmice, uz gol razliku 9:2.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Djurgårdens IF neće igrati samo Elliot Käck (2n/0g/0a, levi bek), dok za Helsingborgs IF neće igrati Brandur Hendriksson (0n/0g/0a, centralni vezni), Ali Suljić (6n/0g/0a, centralni bek), Sumar Almadjed (0n/0g/0a, centralni vezni), Wilhelm Loeper (0n/0g/0a, desno krilo), Benjamin Acquah (1n/0g/0a, centralni vezni) i Albert Ejupi (6n/0g/0a, centralni vezni). Kako sezona u Švedskoj tek polako kreće, imajte u vidu da svi fudbaleri koji nemaju nastupa ove sezone, a navedeni su na spisku izostanaka, imaju nastupa prošle sezone, te su to igrači koji zapravo igraju gotovo redovno, ali ove sezone i dalje nisu imali priliku da nastupe. Bilo kako bilo, to su fudbaleri koji bi trebalo da znače gostima.

Sudeći na osnovu transfermarkt sajta, tržišna vrednost domaćeg tima je duplo veća i teško da će im sredina tabele biti zadovoljavajuća na kraju sezone. Stoga, na ovakvim utakmicama bi trebalo da upisuju bodove, a nadamo se da će to i da urade. Tip „1&D2+“ se plaća kvotom 1.68, a treba istaći da je na 7 od poslednjih 8 duela, kada je Djurgarden bio domaćin, isti tim uspeo da postigne barem 2 gola.

2:2 (30 šuteva domaćih, a samo 2 gola)


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Dan Asaki on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje