Ovu utakmicu izdvajamo iz razloga što će jedna ekipa biti znatno oslabljenija večeras, za nju neće igrati šestorica fudbalera, a sezonu su započeli prilično mlako, uz vrlo slabe rezultate. Sa druge strane, njihov rival beleži i više nego odlične rezultate i nadamo se da će i da nastavi. Članak otvarati do 19 časova, a predložena kvota je 1.68.


U pitanju je 7. kolo švedskog prvenstva „Allsvenskan„, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Djurgarden i Helsingborg. Reč je o ekipama koje, sudeći po sadašnjim rezultatima, nisu isto ušle u novu sezonu. Gosti su već sada sa svega 4 boda nakon 6 utakmica, dok Djurgarden muče utakmice na strani, gde iz 3 meča imaju svega 1 bod, ali su kod kuće najbolja ekipa u ligi sa 3 pobede na 3 utakmice, uz gol razliku 9:2.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada je reč o izostancima, za Djurgårdens IF neće igrati samo Elliot Käck (2n/0g/0a, levi bek), dok za Helsingborgs IF neće igrati Brandur Hendriksson (0n/0g/0a, centralni vezni), Ali Suljić (6n/0g/0a, centralni bek), Sumar Almadjed (0n/0g/0a, centralni vezni), Wilhelm Loeper (0n/0g/0a, desno krilo), Benjamin Acquah (1n/0g/0a, centralni vezni) i Albert Ejupi (6n/0g/0a, centralni vezni). Kako sezona u Švedskoj tek polako kreće, imajte u vidu da svi fudbaleri koji nemaju nastupa ove sezone, a navedeni su na spisku izostanaka, imaju nastupa prošle sezone, te su to igrači koji zapravo igraju gotovo redovno, ali ove sezone i dalje nisu imali priliku da nastupe. Bilo kako bilo, to su fudbaleri koji bi trebalo da znače gostima.

Sudeći na osnovu transfermarkt sajta, tržišna vrednost domaćeg tima je duplo veća i teško da će im sredina tabele biti zadovoljavajuća na kraju sezone. Stoga, na ovakvim utakmicama bi trebalo da upisuju bodove, a nadamo se da će to i da urade. Tip „1&D2+“ se plaća kvotom 1.68, a treba istaći da je na 7 od poslednjih 8 duela, kada je Djurgarden bio domaćin, isti tim uspeo da postigne barem 2 gola.

2:2 (30 šuteva domaćih, a samo 2 gola)


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Dan Asaki on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.