petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (07.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do 20:20!


Chicago Cubs – Milwaukee Brewers 10,5- 1,75

5:4

Na otvaranju šampionata derbi centralne divizije, Nacionalne konferencije između Cuba i Brewersa. Gosti su favoriti, a očekuje se oko 10 poena.

Starter za Cubse biće Kyle Hendricks, vetaran koji je celu svoju karijeru proveo u Cubsima. Prošle sezone rekord 14-7 uz ERA 4.77. što je dosta visoka brojka. Imao je dva starta protiv Milvokija, u jednom je primio 5 poena, a u drugom samo 1, kad je njegova ekipa pobedila 2:1. Sinker je uvek bio njegov najbolji pitch, uz curveball i changeup.

MVP nacionalne lige Corbin Burnes biće starter za Brewerse. Prošle sezone rekord od 11-5 uz ERA 2.43. Arsenal od 5 pitcheva:fastball.cutter,slider,curveball i changeup. Najviše upotrebljava cutter na desnoruke udarače napolju ali i na levoruku unutra da lomi palice. Dva starta prošle sezone protiv Cubsa, u oba je pobedio.

Chicago je prošle sezone sve dobre igrače rasprodao i u drugom delu sezonu je igrao samo za prestiž. Ove godine se opet oslanjaju na mlade talente, uz dodatak Japanskog supertalenta Seiya Suzukija koji je veliko pojačanje. Takođe dosta pojačanja na mestu bacača, dodati su Strotman i Wade Miley koji će biti u startnoj rotaciji.

Milvoki je doveo tri ekstra pojačanja u polju: Kelton Wong, Andrew McCutchman i Hunter Renfroe. Svi oni će danas biti u startnoj postavi. Jedna ozbiljna udaračka ekipa za koju je potreban respekt.

Nekako 11 poena nije realno, ali možda mana jeste Hendricks koji može primiti dosta poena ukoliko njegov sinker ne bude dobro radio. U Barnesa imamo totalno poverenje.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje