Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati od 01h!


Baltimore Orioles – Chicago Cubs gost 4,5+ 1,95

9:3

Jedan redak duel ovih rivala, a njihov poslednji susret datira iz 2017. godine kad su Cubsi 3x slavili.

Za Baltimor na brdo će Kyle Bradish, desnoruku bacač. Ima 7 startova u sezoni, sa rekordom 1-3 i ERA 6.82. Primao je redom 3,4,2,4,5,6,2 poena, što je prosečno 3,8 poena po startu. Jedan veoma brz bacač, koji uz fastball ima dobar slider i curveball, ali ako pogledamo brojke jedini dobar meč je imao protiv Cardinalsa gde je zabeležio jedinu pobedu (primio 2 poena).

Baltimor je na dnu svoje divizije, ali i cele konferencije. Jedna mlaka ekipa sa mnogo mladih igrača u razvoju.

S druge strane Cubsi takođe dosta loši, ako pogledamo tabelu. Ali ako pogledamo ofanzivne brojke i ono što pojedinci rade na palici su u samom vrhu. U vrućoj formi su Ortega i ruki Morel, koji će verovatno i večeras zauzeti lead off mesto na palici. Contreras i Windsom konstantno dobri, dok će izostanak Seya Suzukija biti veliki hendikep, a njega neće biti minimum 10 dana.

Ako Bradish nastavi ovako loše, Cubsi su tu to da iskoriste sa momcima koji znaju šta rade. Možda je i dvojka dobra opcija, jer Keegan Thompson, bacač Cubsa ima rekord 6-0.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.