četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (08.Jun)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati od 01h!


Baltimore Orioles – Chicago Cubs gost 4,5+ 1,95

9:3

Jedan redak duel ovih rivala, a njihov poslednji susret datira iz 2017. godine kad su Cubsi 3x slavili.

Za Baltimor na brdo će Kyle Bradish, desnoruku bacač. Ima 7 startova u sezoni, sa rekordom 1-3 i ERA 6.82. Primao je redom 3,4,2,4,5,6,2 poena, što je prosečno 3,8 poena po startu. Jedan veoma brz bacač, koji uz fastball ima dobar slider i curveball, ali ako pogledamo brojke jedini dobar meč je imao protiv Cardinalsa gde je zabeležio jedinu pobedu (primio 2 poena).

Baltimor je na dnu svoje divizije, ali i cele konferencije. Jedna mlaka ekipa sa mnogo mladih igrača u razvoju.

S druge strane Cubsi takođe dosta loši, ako pogledamo tabelu. Ali ako pogledamo ofanzivne brojke i ono što pojedinci rade na palici su u samom vrhu. U vrućoj formi su Ortega i ruki Morel, koji će verovatno i večeras zauzeti lead off mesto na palici. Contreras i Windsom konstantno dobri, dok će izostanak Seya Suzukija biti veliki hendikep, a njega neće biti minimum 10 dana.

Ako Bradish nastavi ovako loše, Cubsi su tu to da iskoriste sa momcima koji znaju šta rade. Možda je i dvojka dobra opcija, jer Keegan Thompson, bacač Cubsa ima rekord 6-0.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje