subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Španija- Poeni igrača (7. jun)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Nakon 2-0 iz Madrida, Baskonia danas mora da čupa seriju na domaćem teren ili je za njih završena sezona. Njhiova sreća će biti što madriđani dolaze bez glavnog trenera Pablo Lasa, kao i iskusnog plejmejkera Sergio Llulla. Real će imati problema na plejmejerskoj poziciji pošto pored Llulla neće igrati ni Heurtel (koji je začuđujuće dobio minute u prošlom meču), Goss, dok se izuzetno sumnja da će A. Abalde zaigrati.

Najbolji igrač Baskonie – Wade Baldwin doživeo je manju povredu u 1. meču, ali je ipak zaigrao u nastavku tog meča sa nelagodnošću. Odigrao je svega 20 minuta, iako je njegov proske u bitnim mečevima oko 30. U meču broj 2. imao je problem sa ličnim greškama i utakmica je otišla u neželjnom pravcu pa je opet igrao svega 20 minuta. Danas kada je meč biti ili ne biti, očekujemo dobre minute za njega i kvalitetnu igru.

Iz svega napisanog zaključak izvodimo da ponavljamo F. Causera 8.5+ koji je prošli meč odigrao dosta loše sa nekoliko promašenih zicera i bez pogođene trojke.

Takođe, odigraćemo iskusnog Urugvajca – Jayson Grangera 7.5 minus, jer smatramo da će Wade imati glavnu ulogu danas. Granger u dosadašnjem Plejofu ima 4, 13, 4, 3 i 5 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje