petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (17.Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01:10!


NY Mets – STL Cardinals 2 2,00

3:1

Iako ovo važi za derbi kola, Miles Mikolas je daleko bolji bacač od Trevor Williamsa i gosti u prvom meču serije važe za favorita.

Trevor Williams nema pobedu ove sezone (0-2), a još da dodamo i to da je bacao protiv jako loših udaračkih ekipa (Arizona 2x,Wašington 2x, Atlanta).

Miles Mikolas je otkrovenje sezone, trenutno najbolji bacač ekipe sa rekordom 3-1 i ERA 1,49. Već je bacao protiv Metsa, kad je izdominirao u 7 izmena, bez primljenog poena, ali je njegova ekipa u finišu susreta popustila i izgubila.

U svim ofanzivnim segmentinma ove ekipe su totalno izjednačene. Međutim mi ćemo ovde totalno verovati Mikolasu koji sjajno gura ove sezone, a napadu Cardinalsa će to dati mnogo prostora da pokaže svoju udaračku moć. Prošle večeri su razneli Giantse, kad su postigli 15 poena, te računamo da tu neće stati.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje