subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (utorak)

SAUTEMPTON – LIVERPUL

SAUTEMPTON se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova na svom kontu. Odavno su već osigurali opstanak u Premier ligi, te praktično od tada su se naprosto „ugasili“, odnosno njihova forma je u velikom padu. Popularni „Svetci“ su ostvarili samo jedan trijumf na poslednjih 10 prvenstvenih utakmica, što i više nego dovoljno govori o tome kakve partije prikazuju. Posebno imaju problema u fazi odbrane, jer gotovo redovno primaju golova, neretko i punu „mrežu“ na pojedinim utakmicama. Domaćini odavno već nemaju rezultatskih motiva, te im preostaje da „odrade“ poslednja dva meča i da odu na odmor, koji izgleda jedva čekaju. Izvan sastava je – T.Livramento (defanzivac).

Očekivani sastav (4-4-2) – F.Forster – K.Walker-Peters, J.Bednarek, M.Salisu, R.Perraud – N.Redmond, J.Ward-Prowse, O.Romeu, S.Armstrong – C.Adams, A.Broja

LIVERPUL nakon „kiksa“ Mančester Sitija minulog vikenda, ima priliku da eventualnom pobedom ovoga puta se uoči poslednjeg kola približi „Građanima“ na samo bod zaostatka na vrhu tabele i tako samo „borbu“ za naslov prvaka učini itekako uzbudljivom i neizvesnom. „Redsi“ su osvojili FA Kup tokom prošle nedelje, te sa novom dozom samopouzdanja odlaze na ovo gostovanje. Ove sezone na strani su zabeležili 12 trijumfa na 18 odigranih utakmica uz impresivnih 43 postignutih golova. Motiva imaju i na pretek (za razliku od njihovog rivala), te nema dileme da je ceo „plen“ imperativ za njih, kako bi zadržali svoje šanse za osvajanje šampionske titule. Liverpul je apsolutno veliki favorit na ovom meču i sve osim njihove pobede bilo bi zaista veliko iznenađenje. Van stroja su – V.Van Dijk (defanzivac), Fabinho (vezista), M.Salah (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Matip, I.Konate, A.Robertson – J.Henderson, N.Keita, T.Alcantara – S.Mane, D.Jota, L.Diaz

 

Glavni sudija – M.Atkinson

Predlog za tipovanje – 2 / @1.45 ili 2&1+I&1+II / @1.90 – 1:2 (1:1)

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 20:45 na stadionu „St. Mary’s“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje