nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (27.Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Washington Nationals – Colorado Rockies 8,5+ 1,90

7:3

Međusobni susreti ovih ekipa su uvek zanimljivi i efikasni. U prvom tromeču 2/3 je došlo u lagani over, dok je jedna tekma stala na 7 poena.

Patrick Corbin, levoruki bacač koji ima rekord 0-7. Jedna krajnje očajna sezona za njega, a u prvom meču protiv Colorada primio je 5 poena u 8 izmena.

German Marquez, bacaće za Colorado. Ni on ne može da se pohvali dobrom sezone, a rekord mu je 1-4. Početkom maja Nationalsi su ga nalupali u 5 izmena, kad su postigli 7 poena.

Colorado je vodeća ekipa po broju udarca u ligi, dok su Nationalsi na 6. mestu. Ono što jeste mali problem jeste malo lošija forma Rockiesa u poslednjih 5 utakmica. Netsi su imali težak raspored u poslednjih par mečeva, pa ni oni ofanzivno ne mogu da se pohvale dobrom formom. Glavni igrači ekipa CJ Cron (12HR,najviše u ligi) i Soto su u dobroj formi pa od njih očekujemo da prednjače ovde.

Međutim ovo je pravi trenutak da se to prekine i da se odigra jedan efikasan meč! Kad sam video ovaj meč u ponudi sa ovakvim bacačima, očekivao sam 10,5 realnu granicu, tako da opet možemo da kažemo da kladionica daje jako malo prostora ovako lošim bacačima.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje