Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Washington Nationals – Colorado Rockies 8,5+ 1,90

7:3

Međusobni susreti ovih ekipa su uvek zanimljivi i efikasni. U prvom tromeču 2/3 je došlo u lagani over, dok je jedna tekma stala na 7 poena.

Patrick Corbin, levoruki bacač koji ima rekord 0-7. Jedna krajnje očajna sezona za njega, a u prvom meču protiv Colorada primio je 5 poena u 8 izmena.

German Marquez, bacaće za Colorado. Ni on ne može da se pohvali dobrom sezone, a rekord mu je 1-4. Početkom maja Nationalsi su ga nalupali u 5 izmena, kad su postigli 7 poena.

Colorado je vodeća ekipa po broju udarca u ligi, dok su Nationalsi na 6. mestu. Ono što jeste mali problem jeste malo lošija forma Rockiesa u poslednjih 5 utakmica. Netsi su imali težak raspored u poslednjih par mečeva, pa ni oni ofanzivno ne mogu da se pohvale dobrom formom. Glavni igrači ekipa CJ Cron (12HR,najviše u ligi) i Soto su u dobroj formi pa od njih očekujemo da prednjače ovde.

Međutim ovo je pravi trenutak da se to prekine i da se odigra jedan efikasan meč! Kad sam video ovaj meč u ponudi sa ovakvim bacačima, očekivao sam 10,5 realnu granicu, tako da opet možemo da kažemo da kladionica daje jako malo prostora ovako lošim bacačima.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.