petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos: Dan 5 – Predlog za klađenje 2

Da, rekli smo da nećemo siliti tokom ovog ROlan Garosa, ali naišli smo na jednu informaciju na koju prosto nismo mogli da ostanemo imuni.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Fransis Tiafo i David Gofan. U najavi jedan lud meč. Kladionic su ulogu favorita dale Gofanu sa kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 38,5.

Kao što smo rekli, biće ovo jedan lud meč u najavi. I jedan i drugi kubure sa konstantnošću, a to je na grend slemovima ključ.

Tiafo je dobio Boncija sa 3:0. Tipovali smo over gemove taj meč i na sreću prošli. Ono u šta smo sigurni jeste da je taj meč lagano mogao da ode u 4+ setova da je Bonci imao više hrabrosti. Mučio se Francuz sa servisom i to je Tiafo iskoristio.

Isto se može reći i za Gofana i njegov meč protiv Lehečke s tim što je Lehečka znao svoje šanse da iskoristi i osvoji barem jedan set.

E sad, podatke koje smo našili su frapantni i potpuno menjaju pogleda na ovaj meč.

– Frensis Tiafo protiv top 50 igrača ima skor 44-70
– David Gofan u druoj rundi grend slemova ima skor 22-2.

Kao što se da videti Tiafo nema bajan skor protiv top 50 igrača, ali ova Gofanova brojka u drugom kolu grend slema sigurno nešto znači.

Generalno gledano, Belgijanac u poslednje vreme igra više nego pristojan tenis i svakako je favorit. Mi ćemo mu ukazati poverenje iako smo svesni da će ovde biti mnogo drame i kidanja nerava, no na to smo već navikli.

Predlog za klađenje: Pobeda Gofana 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje