nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.1 (četvrtak 20.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


New York Yankees – LA Angels uk.poena I ining 0,5- 1,83 maxbet

1:0

Vrlo nezgodne ekipe, pogotovo u ranom delu utakmice, sa udaračima kao što su Judge i Ohtani, svaki izlazak na palici je rizik za odbranu.

Međutim, Sandoval i Cortes tokom 3 starta ove sezone imaju 100% odrađenih 3 auta u prvom iningu, pa očekujem nastavak te serije.

Yenkisi i dalje bez Stantona, a Volpe, Judge i Rizzo će biti prva trojka na palici. Imali su problem sa levorukim udaračima u pretprošlom startu, kad su muku mučili sa Suarezom.

Angelsima će startna trojka biti Ward, Ohtani i Trout. Svo trojica imaju velike probleme sa levorukim bacačima + 1.put će videti Cortesa u karijeri.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje