subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Četvrtak 20. April

Ponuda je zaista preobimna i ne može se sve ispratiti pa ćemo u ovom članku izdvojiti još dva predloga.

15:00 Đanezi* – Boskardin  19,5+ 1,60

Đanezi i Boskardin igraju u Florijanapolisu. Kladionice smatraju da je Đanezi izraziti favorit. U ovom trenutku bolji jeste, iskusniji jeste, ali opet igrati na te „matore“ igrače fiks na ove sitne kvote, to je po nama baš rizik.

Mi idemo u smeru overa, jer Đanezi spada u one overaške igrače. Ako pogledate njegove mečeve ove sezone vidite da često barem jedan set ode u produžetak, a to je na ove niske margine više od pola posla.

Na sve to treba dodati da će igrati protiv domaćeg tenisera koji će biti silno motivisan. Po nama bolje je probati sa overom, nego strepeti na 1,30. Inače, te niske kvote veoma često obaraju.


15:15 Ote/Štruf – Keš/Paten 2 1,80

Čekali smo da vidimo šta će Ote uraditi u singlu i videli da je odigrao meč u tri seta koji je izgubio od Cobolija. Sumnjamo u njegove ambicije ovde, jer mu je drugi meč, a oba Nemca imaju prijavljene kvalifikacije za masters u Madridu koje počinju za par dana. Realno gledano imaju vremena, ali opet prognoza u Minhenu ovih dana nije najbolja i zaista ne vidim razlog da se zadržavaju ovde kada su singl igrači.

Keš/Paten sasvim solidna forma, došli u Minhen sa titulom iz Sarasote.


Napomena: Predlog nije siguran i igrate na sopstvenu odgovornost. Ova * znači da tog igrača treba igrati u martinagle sistemu, jer smatramo da će u naredna dva meča otići u over pod uslovom da prođe u narednu fazu turnirau.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje