četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (ponedeljak 03.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Texas Rangers – Baltimor Orioles 8,5+ 1,85 maxbet

0:2

Teksas je po očekivanom krenuo ovu sezonu. Jednostavno kad cela ekipa podjednako dobro igra, uspeh je zagarantovan. 29 datih poena u tromeču sa Filom nije slučajnost. Garver je u strašnoj formi, a Garcia nastavlja tamo gde je stao u 2022.

Baltimor s druge strane igrao dobar udarački tromeč sa Bostonom, ali su izasli na kraju sa samo jednom pobedom. Ipak mladi igrači napreduju, pre svega mislim na Rutchmana i Mountcastle. Mullinsa i Santandera prati dobra forma sa WBSC i veliko iskustvo.

Za Rendžere na brdo će John Gray. Desnoruki bacač je imao prosečnu 2022. sezonu sa rekordom 7-7 i ERA oko 4. U avgustu prošle godine na ovom stadionu, Gray se nije dobro proveo, primio je u prve dve izmene 4 poena. Mullins je udario homer, dok su Rutchman i Mouncastle imali ukupno 5 udaraca.

Adut Baltimora će biti Kyle Bradish. Veoma nezgodan bacač sa sjajnim sliderom i brzom loptom od 95mph+. Bez obzira što ga lično ne volim, imao je očajnu prošlu sezonu sa rekordom 4-7 i visokom ERA preko 5.

Međusobni susreti iz prošle sezone kažu da samo jedan meč (2:1), nije došao over, pa po svemu sudećem opet nas očekuje dosta poena.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje