četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (ponedeljak 03.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Boston Red Sox – Pittsburg Pirates domaćin 4,5+ 1,77 maxbet

6:7

Glavni razlog odigravanja ovog para je sjajna forma Bostona. Ekipa ima 27 postignutih ranova u 3 utakmice. Koliko njihov pitching ne štima toliko to napad sve ispravi.

Devers-Turner-Yoshida-Duvall su rafalna mašinerija koja je imala 2+ udarca u svakoj toj utakmici, shodno njihovoj poziciji u lajnapu rezultat je 9 ranova. Kike Hernandez je proradio tek juče kad je imao dva udarca i uz jedan homer.

Protiv naše opklade ide bacač Pitsburga Johan Oviedo. Sezonu 2022. je proveo najviše u bulpenu, uz koji start pri kraju sezone. Imao ja dobre partije protiv Sinsinatija i Cubsa, ali to su daleko lošije udaračke ekipe od Bostona. Baca fastball/slider/curveball/changeup. Brzina mu je odlično, ali komanda loša, u septembru u tim startovima imao je prosečno 3 šetnje po utakmici.

Teren Bostona, Fenway Park je veoma kratak i shodno tome dobro služi za mnogo poena, što je veoma dobro za našu opkladu.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje