subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (ponedeljak 17.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 3!


Colorado Rockies – Pittsburgh Pirates gost 5,5- 1,83 maxbet

3:14

Ne znam uopšte zašto dalje stavljaju ovako visoke granice kad Kolorado igra domaće utakmice. Kolorado igra totalno drugačiji bejzbol u odnosu na prethodne godine, a za to su zaslužni bolji startni bacači i ne tako dobar napad.

Jedan taj primer je Kyle Freeland, koji u 3 starta ima sjajnih 18 izmena i samo 2 primljena poena. Ima 4 vrsta pitcha: fastball, slider, curveball i changeup. Najbolji pitch ove sezone mu curveball, sa kojim ima 7 strikeouta i avg protivničke ekipe samo .133.

Velika prednost u ovoj utakmici je brdo levorukih udarača Pitsburga, a to su Reynolds, Santana, Smith, Suwinski, Mercano. To je više od pola lajnapa, a protiv levorukih udarača ove sezone ima samo 2 dozvoljena udarca.

Sjajna statistika Freelanda ima protiv Hayesa, Santane i Castra koji imaju .000. Samo Mc Cutchen i Reynolds imaju malkice bolju statistiku, ali niko od njih udaren homer.

Pittsburg je ove sezone samo 4x prebacio današnju granicu iz 16 odigranih utakmica, a u međusobnim susretima protiv Kolorada u maju 2021.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje