subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (ponedeljak 17.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h noćas!


Chicago White Sox – Philadelphia Phillies gost 3,5+ 1,75 maxbet (4,5 u maxu sad,ali u meridianu je 3,5 može se tamo igrati)

Odložen meč

Jedna nezamislivo niska granica na goste koji su dobra udaračka ekipa. White Soxi su u lošoj formi i na dnu su konferencije sa samo 6 pobeda.

Lance Lynn je naša prepreka. Desnoruki bacač imao je 3 starta, a primao je 3,8 i 2 poena. U tim utakmicama protivnik je uvek prebacio današnju granicu (4,9,6). Što se tiče statistike, loše stoji protiv Schwarbera, koji protiv njega ima 2 udarena homera. Takođe Harison ima 2 udarena homera, a čak 33 izlaska na palici uz prosek 10/33. Cave ima 3/5, dok je Clemens 2/4. Ostali se nisu susretali s njim.

Filadelfiji dobro stoji večerašnji protivnik pa u poslednjih 10 utakmica ima 8 pobeda i skoro svaki put su prešli granicu. Mnogo je razloga ovde za ovu igru, a nijedan protiv, pa se uzdamo u nadmoć dobrih Filinih udarača.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje