nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (utorak 04.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati od 04h ujutru!


Los Angeles Dodgers – Colorado Rockies 7,5+ 1,82 maxbet

5:2

Dodgersi nastavljaju mečeve na domaćem terenu posle pet utakmica (3-2). Čak 2x su prebacili 10 ranova, a jednom su postigli 8. Trystan Thompson udara fenomenalno, i večeras se vraća u lajnap posle sinoćneg odmora.

Julio Urias će startovati za Dodgerse. Sezona 2022. je bila veoma dobra, jer je bio na 17.pobeda, a sve je to zasluga dobrog napada ekipe. Međutim blaga njegova nesigurnost viđena je na WBSC kad je nastupao za Meksiko, a u prvom startu je takođe pokazao neke slabosti. Pošto su divizijski rivali, čak 4x je bio starter protiv Dodgersa prošle sezone. Primio je 3,3,2 i 2 poena. Najlošije stoji protiv Blackmana (avg .308), Bryant (avg .375 uz jedan udaren homer) i Cron (avg .292. i 2 udarena homera).

Veteran German Marquez će bacati za Rockiese. Dobar start sezone i pobeda na San Dijegom. Međutim njegova istorija protiv Dodgersa je jako loša. Prošle sezone je imao 5 startova i primio je: 1,5,5,6 i 1 poen. Svaki igrač iz lajnapa ima veoma dobre brojke protiv Vasqueza, Mansi mu je udario 3, a Heyward 2 homera.

Brojke ne lažu, a statistika je ključni faktor za pogodak. Kolorado udarački nije više šala i ova ekipa će svakome uzeti meru, čak i na gostujućem terenu, što baš nije bio slučaj prošle sezone.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje