ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (utorak 04.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Washington Nationals – Tampa Bay Rays 8,5+ 1,75 maxbet

6:10

Nationalsi su očekivano loše ušli u ovu sezonu. Jedini vredan pomena u ovoj ekipi je Dominic Smith, koji je samo na jednoj utakmici bio bez udarca. Meneses je drugi vredan pomena, jer njega pratio dobra forma sa WBSC. Ostali su svi daleko iza, čeka se njihova podrška kako bi se ekipa pokrenula, pogotovo udarački.

Tampa je perfektno krenula sezonu sa 4pobede. Jedini su uz Minesotu bez poraza. Ekipa ima top udarače, bacači rade dobro, bullpen savršeno fukcioniše!

Ono zašto sam se uhvatio ovog para jesu startni bacači. Chad Kuhl i Josh Fleming su imali očajnu 2022. sezonu, očajan pripremni period. Brojke su preko 5 obojici, a Natsi ako ne mogu Flemingu da daju bar 4 poena do njihovog savršenog bullpena, onda ne znam kome će. U Tampu ja neću sumnjati, jer hemija ove ekipe je savršena, pa i jedna 10-ka na semoforu protiv očajnog Kuhla nije nemoguća.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje