nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (četvrtak 06.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 20h!


Kansas City Royals – Toronto Blue Jays gost 4,5+ 1,90 maxbet

2:6

Kansas City ima samo jednu pobedu na otvaranju sezone i generalno njihov napad je najlošiji u ligi. Toronto hvata formu, pa dve vezane pobede protiv ovog rivala obećava. Iako su pobedili Kansas 2x nijednom nisu prešli današnju granicu. To je prosto neverovatno jer je Toronto u oba meča imao 10+ udaraca. Ono što jeste problem i jedna zanimljivost vezana za Toronto je da su u 6 utakmica, udarili 3 homera i svaki je bio solo (donosio jedan poen). Odatle i razlog ovako malo poena!

No, glavni razlog našeg odigravanja ruši prethodnu objavu. Udarači Toronta imaju fantastične brojke protiv startera Royalsa, Jordana Lylisa. Verovali ili ne, Matt Chapman ima 5 udarenih homera na 21 izlazak na palicu. Sve je to uradio prošle sezone, kad je u 3 meča udario tih 5 homera, a Lyles je primio 4,2 i 5 poena u tim startovima (svaki je prešao današnju ganicu na kraju). Guerero, Biggio i Springer imaju jedan udaren homer, dok Bell i Merifild imaju dobar prosek na palici protiv Lilisa!

Toronto će igrati u najjačem sastavu, pa očekujem da družina Guerera i Bichetija napravi nešto drugačije od onog što prikažuju ove sezone!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje