četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 6. April

Članak otvarati do 19:00.


Sledeće nedelje se igra masters u Monte Karlu. Mnogi igrači koji igraju na ovim turnirima imaju prijavljene kvalifikacije, a ovi koji su već u glavnom žrebu igraju sa pola gasa. Zato su mečevi teški za prognozu i zato se bavimo čelendžerima.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće se u Meksiku. Snage će odmeriti Renco Olivo i Maksimilijan Nojkrist. Blaga prednost od strane kladionice ide Olivu sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Čudno što je Olivo favorit, jer ove sezone ima šest pobeda i devet poraza. Ako gledamo njegove partije jedino što je vredno spomena jeste čelendžer u Piraćićabi gde je igrao polufinale. Ostalo, sve maksimum druga runda. Onda se zapitajte zašto je ova kvota?

Umor možda, jedino je to neki logičan razlog. Nojkrist je prethodne nedelje igrao polufinale u Meksiku gde ga dobija Kepfer. Izgleda da mu prijaju ovi brzi uslovi u Meksiku. Nadmorska visina, brži odskok, to su karte na koje Nojkrist igra.

Austrijanac je u formi i to se ne može zapostaviti. Igrački gledano Olivo je kompleniji igrač za šljaku, jer se bolje kreće i jači je u razmenama. Ipak, igru igra i servis, a tu je Nojkrist jači. Olivo ima problema sa servisom i Nojkrist će uvereni smo imati svoje šanse čak i ako bude loše ušao u meč.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 1,65 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Predaja Oliva pri rezultatu 4-6 1-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje