Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 19h!


Minnesota Twins – New York Yankees 7,5+ 1,92 maxbet

6:12

Prilično neočekivana 3 vezana poraza, a ukoliko bi se desio i 4 poraz, ponovi bi neuspeh iz prošle godine (u avgustu su bili metlirani od Cardinalsa,4 vezana poraza), kad je to bio i jedini slučaj od davne 2020.

Stanton, Donaldson i Bader dosta fale napadu Jenkisa, to dokazuje nemogućnost postizanja dodatnih poena kad je potrebno. Aaron Bon će morati danas nešto da promeni u sastavi iako nema neki preveliki izbor. U najvećem padu forme je Rizzo koji je sinoć imao 3K, a donja šestorka ispod Judge udara veoma loše.

Maeda će biti protivnik Jenkisa. Japanac koji nije najbolje počeo sezonu, ima 3 vezana poraza. Splitter mu postaje neupotrebljiv, a fastball i slider mu ne radi. Verujem u preporod Jenkisa i bar 3+ poena njihovom kontu.

Esteban German ima loše brojke protiv čitavog lajnapa Twinsa. Homere su mu udarili Miranda i Polanco, dok Taylor i Larnach imaju odličan udarački prosek. Curveball mu je perfekcija, ali Twinsi su na vrhu lige protiv offspeed pitcheva, te će njima to ležati.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.