utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (sreda 26.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 19h!


Minnesota Twins – New York Yankees 7,5+ 1,92 maxbet

6:12

Prilično neočekivana 3 vezana poraza, a ukoliko bi se desio i 4 poraz, ponovi bi neuspeh iz prošle godine (u avgustu su bili metlirani od Cardinalsa,4 vezana poraza), kad je to bio i jedini slučaj od davne 2020.

Stanton, Donaldson i Bader dosta fale napadu Jenkisa, to dokazuje nemogućnost postizanja dodatnih poena kad je potrebno. Aaron Bon će morati danas nešto da promeni u sastavi iako nema neki preveliki izbor. U najvećem padu forme je Rizzo koji je sinoć imao 3K, a donja šestorka ispod Judge udara veoma loše.

Maeda će biti protivnik Jenkisa. Japanac koji nije najbolje počeo sezonu, ima 3 vezana poraza. Splitter mu postaje neupotrebljiv, a fastball i slider mu ne radi. Verujem u preporod Jenkisa i bar 3+ poena njihovom kontu.

Esteban German ima loše brojke protiv čitavog lajnapa Twinsa. Homere su mu udarili Miranda i Polanco, dok Taylor i Larnach imaju odličan udarački prosek. Curveball mu je perfekcija, ali Twinsi su na vrhu lige protiv offspeed pitcheva, te će njima to ležati.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje