subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako ovaj niz nije slučajan sledi nam pobeda gosta po kvoti 3,70, a možda i prelaz…

Ekipe Sheffield United i West Bromwich Albion sastaće se ove srede, u terminu od 21:00, a radi se o zaostaloj utakmici 38. kola engleskog Championshipa.

Sheffield United se posle 42 odigrana meča nalazi na 2. mestu, do sada je ostvario 25 pobeda, 7 remija i 10 poraza, a na svom kontu ima ukupno 82 boda što je 9 manje od vodećeg Burnleya i 4 više od Lutona, tj. pozicije koja im umesto direktne promocije obezbeđuje mesto u baražu.

Sa druge strane, West Bromwich Albion je zabeležio 17 pobeda, 12 remija i 14 poraza, a uoči današnjeg susreta zauzima 9. poziciju sa ukupno 63 boda. Od poslednjeg mesta koje vodi u baraž, koje u ovom trenutku pripada Blackburn Roversima, zaostaju svega 3 boda.

Međusobne utakmice: Sheffield Utd – West Brom (www.betexplorer.com)

Ono što bi moglo da pomogne gostima u borbi za baraž jeste duel protiv Sheffield Uniteda, pošto rezultati sa njihovih međusobnih susreta definitivno podsećaju na “3 za 3“. Kada gledamo njihove ligaške susrete, Sheffield United i West Bromwich Albion su naizmenično pobeđivali u sezonama 2018-19, 2020-21 (uz jedan prelaz) i 2021-22, da bi na prvom meču u ovoj sezoni slavio gost.

Ukoliko saradnja zaista postoji danas bi na redu trebalo da bude nova pobeda gosta, ovog puta West Bromwich Albiona. Za tip “2“ se nudi odlična kvota 3,70, dok duplu šansu “X2“ možete odigrati po kvoti 1,80. Prelaz “1-2“ bi takođe mogao da bude zanimljiv izbor, a on se plaća kvotom 45,00.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje