sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB(pripremna) – četvrtak

Meč koji ima idealnu šansu za prolaz. Otvarati do 21h!


Seattke Mariners – San Diego Padres 11,5+ 1,85 Meridian

5:4

Meč koji mi je zapao za oko igra se od 21:10 između Sijetla i San Diega. Egal kvote što se tiče pobednika ovog meča, a granica je postavljena na 11,5.

Za Sijetl na brdo staje mladi Gilbert. U regularnom delu prošle sezone, bacao je protiv Padresa 5 izmena, kad je primio 2 poena. Solidan bacač koji miksuje fastball/slider, uz dodatak changeup i curveball. Očekujem od njega maksimum 3 izmene.

Seth Lugo je starter Padresa večeras. On je praktično reliver, pa mu dajem maksimalno 2 izmene. Prešao je prošle sezone iz Metsa. Kombinacija fastball/slider je njegovo primarno oružije.

Ono što je meni ovde prednost našoj opkladi je prvi sastav obe ekipe. Sva bitna imena su tu, i očekujem bez obzira na visoku granicu da se probije to. Soto igra odlično par utakmica, a u tim se vraća Tatis, pa od njega očekujem maksimum.

Sijetl ima par igrača koji blistaju ovaj pripremni period, pa očekujem da i danas pruže dobru partiju.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje