subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (2.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


40pts, win

Irving je od svog dolaska u Dallas odigrao 6 mečeva zajedno sa Dončićem, i u tim utakmicama zabeležio 3 overa na današnju marginu (28, 36 i 32), i 3 undera (poslednja 3 meča – 23, 21 i 16 poena).

Poslednja 2 meča su izgubili, a danas ih očekuje duel sa Sixersima gde su favoriti sa 4 poena u utakmici na 228 poena.

Opet je situacija gde Dončić mora (pod znacima navoda) da juri Tatuma na listi najboljeg poentera u ligi (Jayson beži Luki 30 poena).

Smatramo da Irving danas mora da da gas, a statistika protiv Sixersa na poslednja 4 meča iznosi 37, 22 (30minuta igrao), 23 (31min) i 25. januara je postigao 30 poena uz 10 asistencija u dresu Netsa doduše.

Harden, Melton, Maxey nikako ne bi trebali biti prepreka Kyrie-u na današnjem meču.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje