četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol: Predlog za klađenje – KBO

Sutra od 10:00h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Kiwoom Heroes (17-12) i LG Twins (17-11). U prva dva meča slavio je domaćin 5:4 i 6:3 što je bilo na granici poena, ali ipak minus. Kladionice su postavile totalni egal za sutrašnju utakmicu, s time i zaista nema favorita.

Starter Kiwooma biće desnoruki Ha Hyun Hee (2-1,5.60). Iako ima pozitivan skor ove sezone prima dosta poena. Ovo je 6. start ove sezone i u svakom je primio 3+ poena. U prvom startu ove sezone bacao je protiv LG i primio 3 poena. LG je dobra udaračka ekipa i biće mu veoma teško da ostvari pozitivan rezultat ovde.

Starter LG biće levoruki Cha Woo Chan (3-2,5.00). I on ima pozitivan skor, ali isto prima mnogo poena. Protiv Kiwooma je primio 5 poena u samo 4 izmene ove sezone. Prošle sezone imao isto je jedan loš preformans gde je protiv ovog protivnika primio 4 poena u 5 izmena.

Sve u svemu ovo je najlošiji pitching matchup koji ove ekipe mogu da ponude, s time bi palica mogla doći do izražaja. Obe ekipe su u vrhu po postignutim poenima, međutim eto to nije bio slučaj u skorašnja dva susreta ovih rivala. Još jedan zanimljiv pogodak što se tiče ovog malopre navedenog jeste da nikad ove sezone nisu igrali 3 meča u seriji minus poena. A obično su nedeljne utakmice merak za dušu udaračima da se raspucaju i onda na miru da imaju dan pauze.

Predlog za ovaj susret je ukupno poena više od 10,5. Kvota je 1,75.

1:8

 

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje