Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Washington Nationals – New York Mets 2 1,45

Jasno je ko dan da sa ludim Maxom na brdu Metsi ovde pobeđuju bez problema. Još veći problem domaćih je da je najbolji igrač Soto odbio novi ugovor i da će verovatno biti trejdovan. Za Nationalse baca slabašni Corbin koji je u julu dobijao po ušima od Atlante 2x, Arizone i LA Dodgersa, te je svaki put primio 5+ poena. Može se probati i sa hendikepom ali i 2,5- poena Nationalsa.

3:7

Texas Rangers – Baltimore Orioles 7,5+ 1,80

Iako je ovakav bacački duel nedavno završen 2:1, ja ne verujem da tako nešto može opet da se ponovi. Jon Gray protiv Watkinsa je nekako osrednji bacački duel, te ovako dobra forma obe ekipe u napadu bi trebala imati prednost. Gray je nekako predvidljiv bacač, protiv slabih ekipa dominira, dok protiv jačih ima glavobolje te često prima 2-4 poena. Baltimor je upravo takav, a njihova forma je naškodila i mnogo boljim bacačima. Watkinsu je ovo 2. sezona u kojoj je mnogo bolji nego prethodne. Međutim njegovi mečevi jako često idu u over, pogotovo na granici od 7,5 poena (83% 10/12).

2:7

LA Dodgers – SF Giants prva izmena X 1,75

Jedan vrhunski bacački duel daje nam zapravo da mogu pregurati prvu izmenu bez poena. Za Dodgerse na brdo će sjajni Andrew Heaney. Iako je bacao sjajne 4 utakmice, zabeležio je samo jednu pobedu. Jako često koristi brzu loptu, koja je veoma precizna uz mix sa sliderom i malo changeup. Logan Webb baca za Giantse, koji u poslednje vreme ima problema sa 1.izmenom. Ali kako god ja imam poverenja u njega i smatram da može konačno izgurati bez muke.

1:0


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.