petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlozi iz MLB (02.avgust)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Washington Nationals – New York Mets 2 1,45

Jasno je ko dan da sa ludim Maxom na brdu Metsi ovde pobeđuju bez problema. Još veći problem domaćih je da je najbolji igrač Soto odbio novi ugovor i da će verovatno biti trejdovan. Za Nationalse baca slabašni Corbin koji je u julu dobijao po ušima od Atlante 2x, Arizone i LA Dodgersa, te je svaki put primio 5+ poena. Može se probati i sa hendikepom ali i 2,5- poena Nationalsa.

3:7

Texas Rangers – Baltimore Orioles 7,5+ 1,80

Iako je ovakav bacački duel nedavno završen 2:1, ja ne verujem da tako nešto može opet da se ponovi. Jon Gray protiv Watkinsa je nekako osrednji bacački duel, te ovako dobra forma obe ekipe u napadu bi trebala imati prednost. Gray je nekako predvidljiv bacač, protiv slabih ekipa dominira, dok protiv jačih ima glavobolje te često prima 2-4 poena. Baltimor je upravo takav, a njihova forma je naškodila i mnogo boljim bacačima. Watkinsu je ovo 2. sezona u kojoj je mnogo bolji nego prethodne. Međutim njegovi mečevi jako često idu u over, pogotovo na granici od 7,5 poena (83% 10/12).

2:7

LA Dodgers – SF Giants prva izmena X 1,75

Jedan vrhunski bacački duel daje nam zapravo da mogu pregurati prvu izmenu bez poena. Za Dodgerse na brdo će sjajni Andrew Heaney. Iako je bacao sjajne 4 utakmice, zabeležio je samo jednu pobedu. Jako često koristi brzu loptu, koja je veoma precizna uz mix sa sliderom i malo changeup. Logan Webb baca za Giantse, koji u poslednje vreme ima problema sa 1.izmenom. Ali kako god ja imam poverenja u njega i smatram da može konačno izgurati bez muke.

1:0


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje