subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Potpuna promena filozofije igre tima uz dobra pojačanja, danas donose pobedu

Danas će jedan tim sa potpuno novom filozofijom igre i odličnim pojačanjima igrati protiv tima koji je ostao bez glavnih igrača tima, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,77, kao i predlog kvote 2,55.

Radi se o utakmici Mađarske 2 lige, gde se od 20 časova u okviru 1.kola sastaju MTK iz Budimpešte i ekipa Szeged 2011.

Ekipa MTK želi da se vrati u najjaču ligu gde po tradiciji i istoriji svakako i pripada, ispali su iz lige sa 2 boda manje od tima koji je ostao u ligi, pa su ove godine dosta stvari promenili kako bi napravili novi iskorak i vratili se u društvo najboljih. Ono što je glavna novost je dolazak trenera György Bognára koji je poznat po ultra ofanzivnom načinu igre, što je i pokazivao njegov prošli tim Paks (prošle sezone gol razlika tima 75:63 na 33 odigrana meča) u Prvoj ligi Mađarske i zauzeo je visoko 6.mesto, došao je u drugu ligu vođen imenom MTK-a kao kluba što dovoljno govori o ambicioznom projektu ovog kluba. Tokom leta dovodio je igrače upravo za ofanzivan stil fudbala, pa su stigli napadač Krisztián Németh, igrač koji je igrao u AEK-u, Olimpijakosu, Rodi i mnogim MLS klubovima, István Bognár sin trenera je takođe stigao iz Paksa, gde je prošle sezone bio među najboljim igračima 28 utakmica, 8 golova i 16 asistencija, a stigao je i bek Sinan Megdyes (27u/1g/5a), napadač mlade selekcije Mađarske -Dániel Zsóri takođe je tu.

Ekipa Szeged 2011 je tim koji je prošle godine takođe igrao jako ofanzivan fudbal u drugoj ligi, u jednom trenutku je delovalo da će čak i moći da se umešaju u borbu za ulazak u viši rang, ali ipak su ostali na 4.mestu, promenili su trenera, a stigao je za njihove uslove nepoznati srpski trener Aleksandar Stevanović koji je radio u Jermeniji. Ono što je mnogo bitnije je činjenica da su najbolji igrači napustili klub,Krisztofer Horváth prvi strelac tima sa 19 golova pojačao je Torino. Napadač Kevin Csoboth (14u/5g) otišao je u MOL Fehérvár, defanzivac Danilo Pejovic (31u/0g) pojačao je Kecskemét. Naravno došlo je i dosta pojačanja, čak i dva igrača MTK-a, tako da će Szeged i ove sezone biti u gornjem delu tabele, ali će teško ponoviti prošlogodišnji rezultat.

Mišljenje: MTK želi ekspresan povratak u najjači rang, a dosta su uradili kako bi pojačali tim i to uradili, trener će igrati maksimalno otvoreno i treba očekivati golove na mečevima MTK, danas će biti dosta ljudi na stadionu pa će domaćin imati i tu vrstu podrške pa je po nama danas bliži pobedi, a naš predlog je igra 1&2-6 po kvoti 1,77, kao i predlog igre 1&GG po kvoti 2,55.

2:1(0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje